Loading color scheme

I sluneční brýle se vyplatí vybírat dle tvaru obličeje

Kulatý obličej vyžaduje hranatější obruby

Máte kulatý obličej? Pak nemusíte vůbec zoufat! Ba naopak. Na okolí působíte mile a měli byste být spoustě lidí sympatičtí. Brýle ale musíte volit velmi obezřetně. Na tolik oblíbené lennonky rovnou zapomeňte. Můžete mít klidně známé brýle značky Jimmy Choo a jiné, nicméně vyznačovat se budou hranatějšími tvary. Optimální jsou obdélníkové či čtvercové obroučky.

Srdcovitý obličej si žádá lehce zaoblené tvary

I obličej ve tvaru srdce je poněkud specifický. Vzhledově je krásný a mnohdy se uvádí, že lidé s takovýmto obličejem jsou privilegovaní. V čem nebo jak si už musíte domyslet sami. V každém případě nevolte brýle s velkými skly, abyste spíše nepřipomínali mouchu. Výborné jsou pilotky či brýle mající tvar podobný kapkám.

Oválný obličej pro jakýkoli druh brýlí

Máte širší čelo než bradu a délka obličeje je výrazně větší než šířka? Pák máte oválný obličej. Jste šťastní lidé. Můžete si totiž vybírat mezi spoustou nejrůznějších brýlí. Prostě a jednoduše vám sednou a vy budete vypadat skvěle.
Hranatý obličej se jednoduše zjemní

Široké čelo a ostré úhly v obličeji. Přesně takto poznáte člověka mající hranatý obličej. Ten potřebuje dokonale zjemnit, což dokážou třeba brýle Dior anebo jiné značkové modely oblých tvarů. Nemusí se nutně jednat o zmiňované lennonky, brýlí se skly kulatých tvarů je hodně.