Loading color scheme

Italská značka Baldinini otevřela nový luxusní butik v POP Airport

Italská značka luxusní obuvi a kožených doplňků Baldinini otevřela svůj nový obchod v prémiových prostorách outletového centra Premium Outlet Prague Airport (POP Airport). Zákazníci, kteří hledají kvalitní koženou obuv, si tu přijdou na své. V obchodě nechybí obuv a doplňky z kvalitních materiálů v nadčasovém a moderním designu, navíc precizně ručně zpracované. I díky tomu je značka proslulá po celém světě a právem se stala symbolem luxusu a pohodlí.

„Jsme rádi, že máme v POP Airport další prémiovou značku. Nejen že perfektně zapadá do portfolia značek, které v POP zákazníkům nabízíme, ale zároveň přirozeně doplňuje sortiment ostatních obchodů,“ vysvětluje marketingový a obchodní ředitel Premium Outlet Prague Airport Jakub Dlouhý.

Nový obchod Baldinini, který se v POP Airport otevřel 19. května 2020, nabízí návštěvníkům autentický, neokoukaný styl italské elegance, šarmu a komfortu. Na své si přijdou dámy i jejich pánský doprovod. Sortiment je doplněn kabelkami, taškami, aktovkami a koženými pásky. Nechybí další doplňky jako peněženky, cestovní tašky a kufry, dámské či pánské bundy nebo brýle.

Mimo to v obchodě značky Baldinini v POP Airport najdou zákazníci kolekce i dalších značek jako jsou Roberto Serpentini, Fabi, Ninalilou, Bikkembergs, Manual, LiliÓ a Mywalit.