Loading color scheme

Pohodlí domova kamkoli se vydáte. S novými mikinošaty od SegraSegra budete chic, slow a navíc v teple

Opustit vyhřáté místo na gauči a odložit oblíbený domácí úbor? Tomu aktuální počasí zrovna nenahrává. Sestry Mertovy naštěstí přicházejí s novinkou, která změní váš přístup. Ven se v jejich mikinošatech budete dokonce těšit. Jsou totiž elegantní, oversize, pohodlné a… s kapsami! Na praktické vychytávky se u oblečení navrhovaném dvěma matkami nezapomíná. Dva modely mikinošatů mají různé barvy, něco však mají přesto společné.

  • Oversize střih s prodlouženým zadním dílem nenechá podzimní vítr ofouknout ani jedna záda,
  • rozparky dovolí natáhnout krok při procházce s dětmi i ve spěchu na ranní kávu,
  • dvě boční kapsy jsou nepostradatelné, ať do nich chcete dát klíče, mobil, pamlsky na procházku se psem, dětmi nebo si schovat ruce v sychravém počasí,
  • jednoduchý design potěší všechny… zkrátka všechny.
  • Základní barvy nechávají zároveň spoustu možností ke kombinacím i maximalistům
  • a ze všeho nejvíc jim sluší SegraSegra ledvinka a legíny z kolekce s Markem Ehrenbergerem.

SegraSegracernemikinosaty2650Kc Pro všechny, kdo nevidí svět jen černobíle. Zelenošedé mikinošaty rozehrají v šatníku tu pravou podzimní barevnou symfonii. Střihem se drží při zemi, ale kromě kapes a rozparků vás potěší ještě kapucí s kříženým střihem, do které schováte ve vichru hlavu i se sluchátky. Lepší kousek, ve kterém budete trávit letošní podzim a zimu, už nenajdete.

Do kavárny, do kina, do práce, na procházku. Tyto mikinošaty vám budou dělat společnost úplně kdekoli. Otužilci je mohou vynést jen tak, natáhnout pod ně můžete ale i punčocháče, legíny nebo džíny. I při jejich výrobě se drží SegraSegra svého osvědčeného postupu – vyrobeno v České republice a s zero waste uvažováním. I cedulka na zádech je z recyklované duše!

Pro (skoro) všechny příležitosti, minimalistické, lehce kombinovatelné a s kapsami, které pojmou nezbytné. Mikinošaty od SegraSegra jsou game changer letošního módního podzimu. Navíc jsou vyrobené s ohledem na životní prostředí a díky kvalitnímu zpracování vám vydrží roky. Staňte se s nimi součástí SegraSegra rodiny!

STYLOVÉ DÁMSKÉ MIKINY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>