Loading color scheme

MISE UDRŽITELNOSTI – LEVI’S® WELLTHREAD

MÉNĚ VODY/MÉNĚ CHEMIE
Každý kousek je vyroben z „bavlněného“ konopí Wellthread™. Jeho pěstování je ekologičtější – stačí mu déšť a méně pesticidů než bavlně. Jediným nedostatkem je hrubost vlákna, které připomíná spíš len než bavlnu. Levi’s® Wellthread™ tento problém vyřešil procesem „bavlnění“ konopí, který vlákno změkčí, takže je na pohled i omak k nerozeznání od bavlny. Také finální úpravy technologiemi Water<Less™ uspoří více než 96 % vody ve srovnání s tradičními procesy barvení.

100% RECYKLOVATELNOST
Každý materiál, který se používá v kolekci Levi’s® Wellthread™, je recyklovatelný, a to díky použití přírodních vláken, které jsou dokonce i na nášivkách Two Horse® a Red Tab™.

ŽIVOTNÍ PODMÍNKY ZAMĚSTNANCŮ
Udržitelnost je také o lidech. Prostřednictvím iniciativy Worker’s Well-being spolupracuje Levi Strauss & Co. se svými dodavateli i lokálními organizacemi a společně realizují programy zaměřené na zlepšení finanční situace, zdraví, pohodu a rovnost. Všechny produkty Levi's® Wellthread™ jsou vyráběny v dílnách s programy Worker’s Well-being, které přímo pomáhají místním komunitám.

PRODUKTY
Levi’s® letos poprvé rozšířil kolekci Levi’s® Wellthread™ o dámské produkty. Kolekce si pohrává s neutrální barevnou paletou a obsahuje řadu různých střihů džínů Ribcage, džísek, triček a mikin. Pánská část zahrnuje džíny 502™ Slim Taper z konopí v temně modré a černé barvě. Najdete v ní také trička, inspirovaná japonskými ilustracemi mořských vln se zajímavými jemnými detaily.

PRODUKTY LEVIS NAJDETE I V NAŠEM FASHION MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI!