Loading color scheme

Kam vzít děti za vysvědčení? V Aqualandu Moravia je čekají kouzelníci, DJ i soutěže

Rozloučení se školním rokem v Aqualandu Moravia bude, stejně jako všechny letní akce v aquaparku, kouzelné. Svou mikromagií i kouzelnickou show zamotá všem návštěvníkům hlavu Ondřej Sládek, který vystoupí několikrát během soboty i neděle. Samozřejmostí jsou poté kouzelnické animace zahrnující tančení, sportovní aktivity i soutěže. „Děti se mohou těšit také na drobnou odměnu za hezké vysvědčení. Připraveny jsou například omalovánky nebo pexesa,“ láká Tomáš Svoboda z Aqualandu Moravia.

Prázdniny jsou obdobím letních dovolených, táborů a nových zážitků. Přesně na to se tak budou moci všichni návštěvníci Aqualandu Moravia naladit. Děti se mohou zúčastnit nejrůznějších soutěží s tematikou cestování a tábornických her a vyhrát drobné ceny. Sobotní dovádění u bazénů pak svým vystoupením zpestří také DJ Michal Pešina & bongoman.

Den plný zábavy a zajímavých vystoupení si navíc děti do 150 cm mohou užít zcela zdarma. Stačí využít jedinečné akce Aqualandu Moravia. „Celé léto rozdáváme k dospělé vstupence zakoupené na e-shopu vstupné pro dítě do 150 cm zdarma. Tyto vstupenky tak mohou zájemci využít i na sobotní akci Kouzlo prázdnin,“ doporučuje Tomáš Svoboda z Aqualandu Moravia.