Loading color scheme

Gábina Páralová představuje zbraň proti rozmarům počasí: podzimní saka a kabátky

Saka jsou ideální do práce nebo na formálnější příležitosti. Ale i z obyčejného trička dokáže dobře padnoucí sako vytvořit ležérní model, který má šmrnc. „Tmavé sáčko by se mělo stát jedním ze základů vašeho šatníku. U modelů v tlumených barvách není na škodu vsadit na rafinovanější střihy a detaily, jako například sklady nebo zavazování," radí Gábina Páralová. Kromě toho doporučuje vlastnit ještě jedno ve výraznějších barvách, které oživí například klasické „malé černé". Květované vzory na podzim vrátí letní náladu a bezpečně rozzáří krátící se dny. V případě pestrobarevných sáček pro změnu doporučuje volit jednoduché střihy bez výrazných zdobných prvků.

Vypasovaná bundička je méně formální variantou podzimního svršku a potěší zejména ženy, které vyznávají sportovnější styl. Chybou by ale bylo myslet si, že se hodí pouze k džínům. Nebojte se bořit módní stereotypy a zkuste ji obléknout k romantické sukni. Výsledným dojmem budete mile překvapená. Jak se nakonec rozhodnete bundu nosit, je na vás. Rozhodně ale tento model stylově ochrání před větrem a dalšími rozmary podzimního počasí.

Klasický černý kabát je sázkou na jistotu – některé příležitosti ho doslova vyžadují a navíc snad nikdy nevyjde z módy. Rozhodně ale nemusí působit nudně, zvolíte-li takový, který má netradiční střih a zajímavé detaily. „Pokud najdete kabát, který vám perfektně sedí a je z kvalitního materiálu, může vám sloužit dlouhá léta. Taková investice se rozhodně vyplatí," radí Gábina Páralová. Trend letošní sezóny ale nahrává i odvážnějším barvám. Vplujte do šedých ulic v zářivě červeném nebo modrém kabátu. Veselé barvy vám dodají energii a ostatním kolem vás zvednou náladu.

Modely Gábiny Páralové si můžete koupit v jejích salonech v Praze, na Jakubské ulici (za Kotvou) a v Brně na Solniční.

{phocagallery view=category|categoryid=1229|limitstart=0|limitcount=0}