Loading color scheme

Pink Lining – nová kolekce jaro/léto 2013

Motiv zelených vážek navozuje pocit přírody a hravosti, a zaujme svou jednoduchou krásou. Kvítky macešek zase upoutají ženy, které hledají jemné a romantické barvy. V návaznosti na předchozí úspěšné kolekce využila kreativní ředitelka Charlotte Pearl potisk mašliček a jednobarevný podklad a vytvořila tak velmi rafinovaný, propracovaný a stále žádoucí design, typický právě pro její návrhy.

Pro maminky, které milují tvar a design ikonické kabelky Yummy Mummy, ale rády by se „vyhnuly kaloriím" koláčku, který je znakem tohoto modelu, je ideální volbou kabelka Not So Plane Jane. Byla navržena přesně podle best-selleru Yummy Mummy. Bez ozdob a motivu koláčku (cup cake) je kabelka jednoduchá a noblesní, nikoli však všední. Nakoukněte dovnitř a najdete stejně úžasné vybavení, jako mají všechny kabelky Pink Lining – velké kapsy na pleny, termokapsy na lahvičky, prostornou plastovou kapsu se zipem na mokré ubrousky, měkkou přebalovací podložku, poutko na tužku, karabinku na klíče, uzavíratelnou kapsičku na drobné mince a malou kapsu na telefon i zrcátko. Cena tašky Not So Plane Jane je 2.390 Kč.

Elegantní model Bramley Tote vypadá spíše jako kabelka než jako taška na kočárek. S touto kabelkou přes rameno si maminky budou připadat více jako ženy, které jdou s kamarádkou na oběd než jako matky, které nesou nákup přesnídávek pro své děti. K dostání za 2.390 Kč.

Oblíbené modely jako Blooming Gorgeous, Mamma et Bebe, Twins a nejoblíbenější kabelka Yummy Mummy v nových barvách a vzorech budou lákadlem pro všechny ženy, které mají rády veselé a hravé motivy a rády si na jaro dopřejí změnu nejen ve svém šatníku, ale také u doplňku, jakým je taška na kočárek.

Jak už sám název napovídá je výrazná růžová podšívka základem značky Pink Lining. Moderní vzhled, funkčnost a praktičnost všech tašek jistě ocení každá maminka.

Pink Lining byla založena v roce 2001 manželi Rufusem and Charlotte Pearl. Když Charlotte nemohla najít v obchodech kabelku, která by se jí líbila, vyprovokoval jí manžel, aby si takovou kabelku vytvořila sama. Pro Charlotte to byla výzva. A tak navrhla první kabelku Pink Lining.

Dnes je Pink Lining uznávanou a oceňovanou světovou módní značkou na mezinárodním trhu a stala se nejprodávanější značkou přebalovacích tašek ve Velké Británii.

{phocagallery view=category|categoryid=1020|limitstart=0|limitcount=0}