Loading color scheme

Kolekce The Ritual of Karma dopřává pokožce radost z léta

Chraňte svou pokožku krémem na opalování obličeje. Zvolte si variantu s SPF 30 nebo 50 a zabraňte předčasnému stárnutí pomocí minerálních filtrů, jež nedovolují pronikání UVA a UVB paprsků. Na tělo zvolte jemné hydratační mléko ve spreji, které se okamžitě vstřebá a nelepí. Krém i mléko mají voděodolnou texturu. A pokud dáváte přednost olejům, sáhněte po oleji na opalování s SPF 30, jež se rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Všechny tyto produkty podporují zlatavé opálení. Jsou proto perfektními společníky na dovolenou.

The Ritual of Karma pečuje také o vaše ruce. Nový krém má oproti běžným produktům na ruce navíc SPF 15 a chrání tak jemnou pokožku na hřbetu ruky před stárnutím. Nově si můžete též dopřát speciální balíček čtyř mini krémů na ruce z různých kolekcí. Jednotlivá balení se hodí například na cesty nebo do kabelky.

Nezapomínejte ani na štít pro své vlasy, které intenzivní sluneční záření namáhá a může je vyšisovat. Ochranný sprej jim dodá dlouhotrvající lesk a hodí se také při fénování či žehlení. Po opalování se o vaši pleť postará chladivé hydratační mléko. Kromě koncentrované gingo biloby, vitamínů E a přírodní síly bílého čaje obsahuje třicet procent čisté aloe vera. Díky těmto prvkům se okamžitě vstřebává, zklidňuje pokožku a zanechává ji zjemněnou a pružnou.

Podmanivou vůni lotosu a bílého čaje si zamilujete i ve sprchové pěně nebo ve sprchovém peelingu. Dopřejte si důkladnou očistu, zbavte se odumřelých buněk pokožky díky speciálnímu složení produktu a podpořte své opálení samoopalovacím krémem. Snadno roztíratelná textura a rychlé vstřebávání zajišťuje rovnoměrné opálení. Dokonalého efektu na závěr dosáhnete pomocí tělového krému s jemnými třpytkami, které rozjasní pokožku. Uzavřete rituál kombinací vůní lotosu a bergamotu v podobě lehkého parfému na tělo a tkaniny, který vás bude doprovázet celým dnem. Filozofií The Ritual of Karma je totiž pečovat i o maličkosti, protože každá pozornost se nakonec vrátí.

Příběh Rituals se začal psát v roce 2000. Dnes je z Rituals světoznámá značka a v České republice v loňském roce oslavila 10 let působení na trhu. Celá filozofie značky je prostá. Říká, že štěstí se skrývá v maličkostech. Pocitu štěstí tak můžete dosáhnout každý den. Stačí si pomocí kvalitních produktů z přírodních ingrediencí vytvořit malé rituály plné péče a vůně.