Loading color scheme

Elegance a styl v nové pánské kolekci CCC

Kolekce přináší klasickou řadu v tónech hnědé, šedé a černé, odkazující k aktuálním barevným trendům pánské obuvi. V kolekci najdeme pevné kožené šněrovací modely ovlivněné military stylem. Ty jsou letos žhavým trendem a ve svém botníku by je měl tuto sezónu mít každý muž, který chce být oblečen podle posledních módních trendů. Tyto boty představuje CCC v několika barevných i stylových obměnách. „Charakteristické je vysoké šněrování, kovové detaily a využití patinované kůže, dávající obuvi lehce opotřebený vzhled," říká Veronika Sajdoková ze společnosti CCC. Tip: zkuste šněrovací boty zkombinovat s manšestrovými kalhotami, které slaví tuto sezónu velký comeback nebo s džínsy se sníženým sedem. Docílíte tak ležérního a nedbale elegantního looku.

Elegance i sportovní styl

Muži preferující klasický styl si jistě přijdou na své u kolekce kožených bot Lasocki, která je plná praktických modelů v provedení černé kůže. Svrchní úprava pánských polobotek je nabízena ve dvou verzích, a to ve vysokém lesku a matném provedení. Tyto modely jsou vhodné k obleku, ale i k méně formálním příležitostem. Například s vlněnými kalhotami a ležérním svetrem lze rázem vykouzlit mladistvý a velice aktuální vzhled. Do této elegantní pánské "business" řady patří i velice módní kotníkové boty, odkazující k tzv. "pérkám". Tato velice stylová obuv vynikne v kombinaci s úzkými nohavicemi.

V nové podzimní kolekci nechybí také volnočasová a sportovní kolekce. Modely pro volný čas se pohybují ve velkém rozpětí od kožených mokasín v přírodních odstínech až po tzv. "farmer's shoes" boty, jejichž obliba je vynesla z pozice pracovní obuvi do ulic velkoměst. Boty jsou v přírodních tónech hnědé a okrové, šedé a černé. Sportovní kolekce nabízí nejen pohodlí, ale i funkčnost. Decentní barevnost odpovídá požadavkům méně experimentujících mužských zákazníků.

Vysoké celokožené boty jistě ocení každý muž, který si potrpí na moderní styl. Skvěle padnou k džínům se sníženým sedem. Nezapomeňte si však ohrnout nohavice, ať jsou boty dobře vidět.
Cena 1799 Kč

Letos velice moderní boty, vycházející ze stylu populárních "farmářek". Jsou ideální do proměnlivého podzimního a zimního počasí.
Cena 1399 Kč

Tyto praktické černé boty se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a odolností v náročných podmínkách. Cena 1399 Kč

Elegantní a sportovní vzhled těchto bot zaručí možnost univerzálního nošení. Boty ošetřujte speciálními přípravky určenými na semiš, které dostanete na všech prodejnách CCC. Cena 1099 Kč

Minimalistické řešení těchto bot v černé barvě z nich dělá obuv vhodnou ke společenskému obleku. Kvalitní materiál zajistí pohodlné nošení po celý den. Cena 1299 Kč

Elegantní boty jsou skvělé k obleku tak i k ležérním džínům. S kombinací klasických džínů vytvoří černé boty zajímavý a neotřelý vzhled. Cena 1199 Kč

Pohodlné zateplené tenisky s polstrováním a plochou podrážkou jsou ideální volbou pro sport i volný čas. Cena 699 Kč

{phocagallery view=category|categoryid=831|limitstart=0|limitcount=0}