Loading color scheme

Dodejte Vánocům originální chuť! Vyberte si kvalitní a netradiční dárky v Čajové zahradě

Vyberte si některou z kvalitních speciálních směsí s ochrannou známkou Great Tea Garden. Potěšte se už při adventních přípravách na nejkrásnější svátky roku. Rooibos Vánoční cukroví chutná po sladké vanilce a skořici. Tento čaj z jižní Afriky plný minerálů a vitamínů navodí voňavou vánoční atmosféru. Originální směs Vánoční pekárna obsahuje kvalitní ingredience z celého světa, které se v šálku spojí do lahodné sváteční chuti. Milovníci černého čaje si zamilují Královský vánoční čaj se skořicí, jablky a marcipánem. Čaje Vánoční cukroví, Vánoční pekárna i Královský vánoční čaj si můžete objednat ve třech vážených variantách nebo ve speciálních dózách.

Pokud dáváte přednost netradičnějším chutím, sáhněte po vánoční směsi Rakytník & Bílá čokoláda. Tato zajímavá kombinace bude skvěle chutnat k cukroví. Pod názvem Vánoční mandle se skrývá ochucený zelený čaj s kousky pražených mandlí, které dodávají směsi sváteční ráz a neobvyklou lahodnou chuť. Anebo vsaďte na tradičnější chutě s čaji Perníková chaloupka, Jablko & Skořice či Pečené jablko.

Máte-li doma čajového nadšence, obdarujte ho vzácným balíčkem. Zvolte některý z létajících čajů, což jsou čaje z první jarní sklizně letošního roku, které se kvůli zachování čerstvosti dopravují letecky bezprostředně po sběru. Sáhněte po žlutém čaji, který směl ve staré Číně ochutnávat jen císař, jehož barvou byla barva žlutá. Nebo si vyberte některý ze zdraví prospěšných Ájurvédských Yogi čajů. Dopřejte si radost z japonského čajového obřadu a věnujte svým blízkým krásnou japonskou litinovou konvici, která přečká generace. Vybírat můžete též z čajových souprav, dóz, hrnků, kalabas, lopatek na čaj, plakátů s čajovou tématikou, sítek, speciálních sladidel, sladkostí, teploměrů a dalších radostí pro každého milovníka čaje. A pokud si nevíte rady, k dispozici je dárkový poukaz.

Firmám Čajová zahrada nabízí speciální potisky na čajové a kávové dárky pro zaměstnance či klienty. Z tohoto kvalitního dárku se obdarovaní budou moci těšit celý rok.

Ještě, než se pustíte do nakupování vánočních dárků, dopřejte si porci síly do podzimních plískanic. Vyberte si zelený ochucený čaj Zázvor & citron nebo Zázvor & eukalyptus, speciální směs Bolavý krk či kvalitní bylinný čaj Nana Máta. Ale nezapomeňte také na doušek Čaje štěstí.