Loading color scheme

Česká značka Underbelly představuje novinku na trhu: Inovativní kalhotky pro pohodlnou a sebejistou menstruaci

Banner 125x125

„Hluboce miluji přírodu a pociťuji zodpovědnost za zachování bohatství Země i pro další generace. Každý může udělat svůj díl těmi správnými rozhodnutími. Já jsem si vybrala svou misi naplňovat kalhotkami Underbelly, které ulehčují světu od zbytečného odpadu. Přeju si, aby v nich ženy objevily vlastní pohodlí i dobrý pocit,” říká zakladatelka Underbelly Linda Zvárová. Českou značku podle jejích slov podporují také dvě herečky Ha Thanh Špetlíková a Veronika Čermák Macková, které se dlouhodobě věnují tématu ochrany životního prostředí.

Na výběr jsou kalhotky v pěti střizích pro maximální pohodlí každé ženy, celkem 110 stylových barevných variant, v sedmi velikostech (od XS až po XXXL), se čtyřmi úrovněmi absorpčních schopností… Ještě váháte a potřebujete další pádné argumenty pro pořízení menstruačních kalhotek Underbelly? Vedle osobního komfortu a zdravého přístupu k menstruaci, kdy tělo nezanášíte zbytečnou chemií, je to jednoznačně respekt k životnímu prostředí i vlastní peněžence. S Underbelly výrazně zmenšíte množství vyprodukovaného jednorázového odpadu – průměrně o 1 kg nebo 360 ks vložek či tamponů ročně, a uspoříte peníze za jejich nákup.

Underbelly před uvedením na trh prošly precizním vývojem a za svou spolehlivost vděčí 4 vrstvám: Prodyšná i savá antibakteriální vrstva s transportním efektem, absorpční vrstva, membrána a vrchní materiál, který kalhotkám dává jejich krásnou finální podobu. Všechny použité materiály jsou testovány v akreditovaných laboratořích a splňují ty nejpřísnější předpisy a parametry. Zároveň však nejsou nijak náročné na údržbu. Po použití stačí kalhotky propláchnout ve vlažné tekoucí vodě a poté vyprat v pračce (klidně i s dalším prádlem) s tekutým pracím prostředkem pro praní textilií s membránou.