Loading color scheme

Skvělá zábava na doma. Spárujte oblíbené knížky, filmy a další kulturu s vínem

Neotřelý francouzský humor i srdceryvné šansony
Sledování prvotřídních francouzských komedií jako jsou Nedotknutelní, Drž hubu!, Co jsme komu udělali? nebo klasický Četník ze Saint Tropez se skvěle hodí pro večery, kdy nás už pomalu ale jistě opouští dobrá nálada. Pokud si navíc potřebujete psychicky oddechnout po náročných dnech na home office, dopřejte si relax ve vaně za poslechu dokonalé Edit Piaf společně s luxusním šampaňským Alfred Gratien. Zasloužíte si to!

Italská kuchyně pro dva
Stává se z vašeho denního vaření zoufalá rutina? Udělejte z přípravy večeře zábavu pro dva! Co takhle zkusit společné pečení domácí pizzy za doprovodu skvělého Erose Ramazzottiho? U práce s těstem se určitě báječně pobavíte. Celou kulinářskou akci navíc podpořte sklenkou italského Prosecca Mionetto a k hotovému výsledku si nezapomeňte pustit Maléry pana účetního. Jako dezert připravte tiramisu a dokonalý večer je zaručen.

Španělské rytmy pro malý večírek
Chybí vám pohyb i pořádná party? Uspořádejte si malý večírek v latinském stylu klidně doma v obýváku a přizvěte i kamarádku přes videochat! Díky videím na youtube si můžete lehce osvojit základní kroky flamenca. Uvidíte, že temperamentní hudba si vás v okamžiku získá. Dopřejte si k tomu navíc jedinečnou cavu Freixenet, která vás přenese za horkým létem. Sklenku tohoto šumivého vína si vychutnejte klidně i při sledování oblíbených filmů ve dvou.

Báječný relax u milostné telenovely
Maminky mají v posledních týdnech plné ruce práce. Celý den se věnovat dětem, vymýšlet zábavné aktivity i zastat role učitelky a kuchařky. Když děti konečně usnou, nechte žehlení prádla na později a dopřejte si pořádné odreagování, u kterého můžete perfektně vypnout. Zamilovaná bláznivá argentinská telenovela je přesně to, co potřebujete. Co takhle oprášit kazety a pustit si téměř zapomenutého Divokého anděla se ztřeštěnou Natalií Oreiro? K tomu už jen sklenka Malbecu Finca Ferrer a jihoamerická pohoda může začít.

Výlet na českou kulturní scénu
Chybí vám divadla, výstavy a návštěvy památek? Do mnoha z nich se můžete podívat online. Do Národního muzea třeba na expozici Sametová revoluce, do Muzea hlavního města Prahy zase na výstavu Listopad 1989 v pražských ulicích. Virtuální prohlídku svých překrásných prostor připravilo i Národní divadlo. Mezi české “klenoty” patří také nejznámější tuzemský sekt. Nalijte si skleničku Bohemia Sekt Prestige Chardonnay a užijte si výjimečný kulturní zážitek.

Cimbálovka a bodrý moravský humor
Sluníčko, vinohrady, pohostinnost a sklenička s jiskrným vínem, taková je Morava! Připomenout si, jak je na Moravě krásně a možná se i naladit na letní notu, vám pomůže vinařská klasika “Bobule” nebo seriál Vinaři, který právě běží v televizi. Máte rádi lidovky? Na youtube najdete stovky klasických moravských písní. Otevřete lahvinku vína z Habánských sklepů a od srdce si zazpívejte! Možná bych použil fotku, kde je více vidět produkt – ne takhle z dálky.