Loading color scheme

Proběhl další ročník exkluzivní galadegustace Premier Wines & Spirits

V nádherných prostorách Kaiserštejnského paláce proběhl již 16. ročník luxusních degustací vybraných vín doplněných o destiláty z portfolia společnosti Premier Wines & Spirits. Návštěvníkům se představily desítky vín z nejvybranějších vinařství z celého světa. Ve dvou patrech zde prémiové nápoje představili profesionální sommeliéři i zástupci vinařství a destilerií. Skvělá vína na galadegustacích doplnila minerální voda 22 Artesian Water, která byla znovu uvedena na český trh. Další novinkou, kterou měli hosté možnost vůbec poprvé ochutnat právě na galadegustaci v Kaiserštejnském paláci, jsou rumy El Clásico Elixir a XO.

„V úterý 28. ledna si návštěvníci vychutnali exkluzivní burgundská vína a vybraná champagne. Ve středu 29. ledna 2020 se pak představila vína z celého světa z portfolia Premier Wines & Spirits spolu s vybranými destiláty. Hosté měli možnost navštívit i odborné masterclassy,“ přibližuje program Tomáš Brůha, head sommelier společnosti Premier Wines & Spirits.

„Jsme pyšní, že se naše galadegustace těší takové oblibě. Jedná se o opravdu skvělou příležitost ochutnat část našeho širokého portfolia a zároveň se seznámit přímo s těmi, kdo za vinařstvími či destileriemi stojí. Událost je populární jak mezi gastronomickými profesionály, tak u široké veřejnosti,“ říká Filip Větrovský, marketingový ředitel společnosti Premier Wines & Spirits.

V úterý si návštěvníci vychutnali vína zvučných jmen, jako jsou Jean Grivot, J. J. Confuron, Pierre-Yves Colin-Morey či Champagne Charles Heidsieck. Během středeční degustace se pak hosté setkali například se zástupci španělského vinařství Vega Sicilia, jednoho z nejlepších rakouských vinařství F. X. Pichler či italského vinařského domu Luciano Sandronne, který v Praze představil své barolo. Nejzvučnější německé ryzlinky pak zastupovala moselská legenda Markus Molitor. Mezi zúčastněnými značkami destilátů nechyběl prémiový Ferdinand’s Gin, G’Vine Gin, který přivezl i exkluzivní novinky, prémiový Lafontan Armagnac či žhavá novinka – rum El Clásico. Na události byli přítomni též zástupci destilerií, kteří hostům pověděli zajímavosti o značce, doporučili dobré pití nebo umíchali koktejl.