Loading color scheme

Na český trh vstupuje průlomová inovace - mikrodrink Waterdrop bez cukru a s výtažky ze superpotravin

Nápad vyrobit první mikrodrink na světě se zrodil v oblacích. Jeden ze dvou zakladatelů společnosti Waterdrop Martin Donald Murray se připravoval v letadle na pracovní shon a hledal nápoj, který by ho udržel v kondici. V nabídce však nenašel žádné pití, které by bylo zdravé a neobsahovalo žádný cukr. Také proto vymyslel se svým bratrem Henrym Wieserem vůbec první mikrodrink - malou kostku rozpustnou ve vodě, která dodá tělu potřebné látky a nijak jej nezatíží.

„Naším cílem je napomoci zdravému životnímu stylu a inspirovat ke zvýšené konzumaci vody. Jsme také hrdí na to, že náš produkt je zároveň šetrný k planetě,“ vysvětluje Martin Donald Murray filozofii značky Waterdrop. Obal kostek je tvořen ze 100% biologicky odbouratelného materiálu známého jako PaperFoam, který získal v Kalifornii cenu Dieline. Zvítězil v kategorii Nejlepší udržitelný obal pro rok 2017. Kromě cukru nenajdete v mikrodrinku ani žádný kofein, lepek či laktózu. Je tak vhodný i pro vegany, děti, těhotné ženy či diabetiky.

Vybírat můžete z pěti lahodných variant plných ovoce a přírodních látek - Focus (limeta, zelená káva, baobab), Relax (ibišek, acerola, arónie), Youth (broskev, zázvor, ženšen), Defence (brusinka, šípek, moringa) a Boost (černý rybíz, černý bez, açaí). Vždy 4 balení po 12 kusech budou k dostání za 640 Kč. Pořídit si můžete také jedinečnou designovou láhev navrženou výtvarnicí Marushou Belle za 450 Kč, ke které dostanete i termoobal chránící tekutinu před ztepláním. Krásné ilustrace Marushy Belle najdete i na papírových krabičkách Waterdrop.

Stylovým a praktickým doplňkem je pak Carry Kit. Toto pouzdro není jen funkčním doplňkem, ale i fantasticky vypadá, protože každý kousek je vyrobený ručně a s láskou. Díky limitované designové edici budete mít svůj Waterdrop vždycky po ruce. A pak už jen stačí přidat vodu. Zabraňte dehydrataci a dodejte tělu všechny potřebné látky. Kdykoli a kdekoli.

Oživte si vodu s prvním mikrodrinkem Waterdrop na světě!