Loading color scheme

DESIGUAL - sport - jaro/léto 2017

Aktualizujte svůj šatník o sportovní kolekci a voděodolné bundy, bombery s potiskem, bavlněné mikiny s krátkým rukávem, topy s obsahem hedvábí a další věci, které využijete při každém sportu, který praktikujete. Speciálně navržené materiály vám pomůžou při maximální zátěži v posilovně i na čerstvém vzduchu. Zátěž a pot nejsou problém. Materiály si poradí i s horkým letním počasím, kdy vskutku není jedno v čem se pohýbujete. Kolekce pro jaro/léto 17 se pyšní intenzivní barevnou paletou.

KRÁSNÁ A DIVOKÁ
Krása přírody inspiruje potisky a barvy, které se přemítají do více grafických témat, přičemž každá z nich využívá vlastní barevná schémata. Jedno z témat se zaměřuje na leopardí a hadí potisk. Vzory doplňují fotografie detailů divokých šelem. Znepokojující krása plazů v kombinaci s barevnou paletou si vás získá.

Další z témat objevuje svět rostlin doplněný o tvořivé nápady. Najdete tady i květiny a rostliny, které mají dekorativní funkci.

Luxusní džínovina se také hlásí o slovo. Její milovnice potěší sportovní kalhoty s velmi realistickými potisky, které navozují dojem reálné džínoviny. Nechybí vzory a samozřejmě funkčnost.

VŠECHNO KOMPLETNÍ
Kolekce nenabízí jen oblečení. Jsou to i funkční boty, navrženy pro cvičení a sport i sportovní tašky do fitka.

NA PLÁŽ
Nechybí plážová výbava, a to nejen v podobě plavek. Žabky k vodě i plážové ručníky vás odliší na slunci.

Vyberte si ze sportovní kolekce DESIGUAL u našeho partnera za super ceny.

{phocagallery view=category|categoryid=2122|limitstart=0|limitcount=0}