Loading color scheme

Staň se tváří Flory 2016

Ženy a dívky, které se během srpna nechaly vyfotit ve fotokoutku obchodního centra, jsou nyní ve hře o postup do semifinále, které se uskuteční 12. října a v němž odborná porota vybere prostřednictvím osobního pohovoru deset dívek. Ty se následně 19. října zúčastní velkého finále v OC Atrium Flora.

Do semifinálového kola se dostane 20 soutěžících, jejichž soutěžní fotka na Facebooku Atria Flora získá největší počet likes („líbí se mi“). Těchto 20 dívek bude mít také exkluzivní možnost zúčastnit se před semifinálovým kolem workshopu s předními českými bloggerkami. Workshop se bude konat 10. října a semifinalistky budou mít možnost popovídat si o životě, módě či kosmetice a dozvědět se tak užitečné rady pro případný postup do finále.

Výherkyně se stane tváří kampaně obchodního centra Atrium Flora a jako bonus získá dárkové karty do vybraných obchodů v hodnotě 50 000 Kč. Bez výhry neodejdou ani další dvě finalistky. Soutěžící, která skončí na druhém místě, získá poukázky na nákup v hodnotě 25 000 Kč a soutěžící na třetím místě poukázky v hodnotě 15 000 Kč. Dále všechny tři dívky obdrží věcné ceny od nájemců OC. Soutěže se mohou zúčastnit všechny milé, sympatické a přirozené dívky, kterým je alespoň 16 let.