Loading color scheme

Freshlabels má pro milovníky módního designu letní osvěžení - uvádí novou kolekci „batohové ikony“ Eastpak v podání Rafa Simonse

Raf Simons si v této kolekci bravurně pohrává s prvky haute couture zastřenými surovostí života na ulici, zároveň staví na pevných základech maximální funkčnosti a jednoduchosti stylu Eastpak. Ústředním motivem kolekce Eastpak x Raf Simons VII je nekonvenční parafráze na slavný kabát „trenčkot“ z 60.let minulého století.

Slavnostní uvedení kolekce Eastpak x Raf Simons VII v netradiční atmosféře „My děti z Masarykova nádraží“ proběhlo 2.8.2018 v 19.00 ve speciálním „batohovém“ obchodě Freshlabels v Panské ulici v Praze.

-------------
Eastpak x Raf Simons VII – batoh RS Classic
Typická silueta klasického batohu Eastpak Padded Pak s osobitým rukopisem Rafa Simonse. Velká šikmá přední kapsa jako symbol trenčkotu, unikátní materiál, praktické funkční prvky (vnitřní kapsa na notebook, pohodlné polstrování popruhů, oboustranné zipy). RS Classic je v nabídce ve dvou barevných variantách (Black Structured, Henna Structured).

-------------
Eastpak x Raf Simons VII – RS Female
Dokonalý kompromis pro milovnice chic módy i funkčního stylu – batoh s efektně řasenou vrchní klopou, která ukryje vše v bezpečí plus postranní vstup na zip a měkce vypolstrované popruhy. Dvě barevné varianty RS Female – černá (Black Refined) a henna (Henna Refined).

------------
Eastpak x Raf Simons VII – RS Organized Sling
Kabelka / taška jako módní doplněk, ale po všech stránkách praktický. Celkový vzhled i jednotlivé funkce se dají uzpůsobit. Super inovací je popruh přes rameno vázaný na efektní uzel, který v horní části vytváří svrchní klopu. Přední šikmá „trenčkotová“ kapsa na zip má i speciální tajnou skrýš. V nabídce ve dvou barevných variantách (Black Structured, Henna Structured).

-------------
Eastpak x Raf Simons VII – RS Sleek Sling
Štíhlejší a kompaktnější verze RS Organized Sling z typické „kabátové“ vzorované látky v barvě Black Refined. Stylové prvky jako popruh na uzel, velká šikmá přední kapsa a ostatní funkce zůstávají.