Loading color scheme

Plesová sezóna na dosah

Nejvhodnější kabelka na ples? Klasické malé psaníčko. V metalickém provedení bude navíc působit luxusně a dodá každému modelu potřebný slavnostní nádech. Ať už si ho vyberete ve stříbrné, zlaté nebo třeba platinové. Kožený popruh je odpínatelný, zapínání je na zip a a uvnitř najdete praktickou kapsičku na drobnosti.

Tradiční psaníčkový tvar, ale zpracování s nádechem 60. let. Malá taštička do ruky bude originálním doplňkem na ples a mimo plesovou sezónu poslouží třeba jako peněženka nebo pouzdro na doklady. Zapínání je na zip, vyrobena je vždy ze tří různých variant pratelného papíru.

Pro milovníky minimalismu je tu psaníčko v asi nejmenší možné podobě, do kterého se vejde opravdu jen to nejnutnější. Peníze, mobil a rtěnka s pudřenkou. Prostě kousek přesně do dlaně.

Když máte tu správnou peněženku, zastane na plese i roli psaníčka. Tahle v šedém metalickém provedení je krásná i praktická. Zapínání na zip, uvnitř kapsička na drobné i přihrádky na doklady a karty. Navíc se do ní vejde i mobilní telefon – takže splní vše, co od jednoduchého psaníčka očekáváte.

Když to jinak nepůjde, tak s touto kabelkou do ruky v metalické platinové můžete jít z pracovního jednání rovnou na večerní ples. Poslouží totiž jako obal na laptop i psaníčko do ruky. Zapíná se na cvoček a uvnitř je praktická kapsa na zip.

{phocagallery view=category|categoryid=2345|limitstart=0|limitcount=0}