Loading color scheme

Pořiďte si kabelku, která nevyjde z módy

Nadčasové kabelky ke každodennímu nošení
Vybíráte novou kabelku a požadujete především takovou, která vám dlouho vydrží? Vsaďte na nadčasové modely, které se budou nosit nejen letos, ale také v další sezóně. Dámské kabelky sice nepodléhají módě tak citelně, jako třeba obuv a oblečení, přesto módní návrháři každý rok přinášejí nové módní kousky. Jak vypadá univerzální kabelka? Má klasický a jednoduchý tvar, je vyrobená z hladké kůže nebo koženky v univerzální barvě (hnědá, černá, béžová, krémová či šedá). Takovou kabelku využijete prakticky ke každému outfitu.

Pokud řešíte velikost, pak záleží na vašich preferencích. Nejpraktičtější jsou dámské kabelky střední velikosti, do kterých se vejde hodně věcí, ale zároveň nejsou zbytečně velké. Můžete je tak využít do práce, do města, na výlet, ani by vám překážely.

Levné kabelky, které vydrží
Při výběru kabelky jistě hraje důležitou roli také cena. Pokud nechcete utratit tisíce, ale raději si koupíte více kousků, vsaďte na kvalitní levné kabelky. Mnohokrát totiž platíme především za značku, ale hodnota materiálu a zpracování je mnohem nižší. Vybírejte kabelku podle toho, aby byla vyrobená z kvalitního materiálu s důrazem na precizní zpracování.

Naprostá většina žen, které chtějí kabelky střídat a potrpí si na více modelů, dává přednost levnějším kouskům. V poslední době frčí retro modely i vintage kabelky, které znázorňují to nejlepší z módy za doby našich maminek a babiček. Rozhodně se však vyvarujte kabelek s okázalými nápisy drahých značek a také přezdobeným kouskům. Nevypadá to vůbec dobře a mohou působit příliš lacině. Rozhodně platí, že za kabelku by měla mluvit kvalita, nikoliv značka.

Trendy, které se drží v módě
A jaké trendy se drží v módě už po několik sezón? Kabelky se zvířecími vzory jsou zkrátka nadčasové, stejně jako kabelky z pravé kůže, i když milovníci zvířat tomuto trendu příliš nefandí. Velmi originální jsou dámské kabelky hranatých tvarů, které působí velmi elegantně. Pokud chcete být za dámu, vsaďte na kabelku do ruky, která by ve vašem šatníku rozhodně neměla chybět.

{phocagallery view=category|categoryid=2059|limitstart=0|limitcount=0}