Loading color scheme

Trendy v kabelkách podzim zima 2014

Logománie
Logo je pro každou módní značku zásadní a některé z nich se rozhodli, že na svém logu postaví design svých produktů. Opakování loga ve vzoru potisku je typické pro značky jako Calvin Klein, Michael Kors Tommy Hilfiger, Guess a mnohé další. Ražené vzory a potisky jsou výrazným trendem pro tento podzim a přinášejí nový šmrnc konzervativnějším modelům business kabelek.

Řekni to kabelkou
„Protějškem drobných potisků a ražených vzorů jsou výrazné nápisy a hesla. Jednoslovná hesla i celé věty, kterými můžete sdělit světu váš názor nebo jen vtipnou hláškou pobavit sebe i kolemjdoucí. Velké nápisy sluší kabelkám větších rozměrů, ale můžeme se s nimi setkat i na ležérně ohnutých kabelkách do ruky, které jsou jen o něco málo větší než psaníčko,“ říká Barbora Holá z internetového obchodu Modnidodoplnky.cz.

Barvy
„Nebyly by to podzimní trendy bez podzimní barevnosti, vycházející z přírody, a tak se i tuto sezónu setkáme se zemitými tóny od pískové po tmavě hnědou s červenými podtóny - takzvanou burgundskou červení. Nejvýraznějším barevným trendem je temná lahvově zelená, která vyniká zejména na površích s lesklou úpravou. Hravé dámy by se také neměly bát vzorů, jako jsou puntíky a kostka. Letošním velkým trendem je tartan – skotská kostka. Tartan skvěle vynikne na kabelkách tzv. Handback (do ruky),“ dodává Barbora Holá z Modnidoplnky.cz.

Batohy
Aktuální módní sezona se nese také ve znaku pohodlnosti. A kromě kabelek by ve vašem šatníku neměl chybět pohodlný a elegantní batoh. Pryč jsou ty doby, kdy se batohy nosily pouze ke sportovnímu oblečení nebo jako praktický doplněk při cestování. Tuto sezonu se nosí především kožené, koženkové elegantní batohy vhodné i k outfitům do práce. Jejich výhodou je, že v nich můžete pohodlně nosit notebook i těžší dokumenty. Chystáte se na jednání? Nevadí, batoh můžete velmi šikovně zkombinovat i s kostýmkem. Vše doplňte decentní bižuterií.

Kabelky pro tuto sezónu se nesou v duchu jemných výšivek a plastických aplikací na psaníčkách, kovových detailech na elegantních business kabelkách a zejména pak v praktické linii kabelek do ruky i přes rameno.

{phocagallery view=category|categoryid=1680|limitstart=0|limitcount=0}