Loading color scheme

Kolekce kabelek PIETRO FILIPI

Pánové (ale samozřejmě nejen oni) mohou vybírat z praktických tašek na notebooky, obalů na iphony, ipady, kosmetických tašek a dalších doplňků z černé kůže ze Španělska, kombinované s tmavým stříbrným kováním. Součástí kolekce jsou také peněženky vyrobené v základním obdélníkovém tvaru ze stejných druhů kůží jako kabelky či tašky.

Decentní ozdobou každého kousku z kolekce PIETRO FILIPI je nové firemní logo zpodobněné kovovými litými písmenky, otiskem písmenek „pf" přímo v kůži nebo formou jiného nápaditého detailu. Nové logo je otištěno také na nevšedních krabičkách a netkaných pytlích, ve kterých je kolekce PIETRO FILIPI prodávána.

Oblíbená česká značka PIETRO FILIPI, která letos slaví osmnáct let úspěšné existence na módním trhu, stále zdokonaluje péči o své zákaznice. Nejnovější nabídkou je možnost zapůjčit si ve flagship store Národní 31, za splnění daných podmínek, některou z luxusních společenských kabelek této značky. Určitě ideální řešení jak být ve společnosti chic, vždy dokonale sladěná s večerním modelem, aniž by bylo nutné ke každé róbě pořizovat novou kabelku... Jedna z exkluzivních „večerních" kabelek PIETRO FILIPI byla k vidění například na červeném koberci MFF Karlovy Vary, jako doplněk k šatům si ji vybrala Tatiana Kuchařová.

Ceny kabelek z nové kolekce PIETRO FILIPI se pohybují v rozmezí od 1990 Kč do 6990 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=177|limitstart=0|limitcount=0}