Loading color scheme

První česká kolekce šperků, která získala prestižní cenu A'Design Award & Competition 2017

Daniela Komatović je mezinárodně uznávaná česká grafická designérka, návrhářka šperků, malířka a fotografka, která posledních 9 let žije a tvoří na relaci Praha - Bělehrad. V roce 2017 získala zlaté ocenění jako zatím jediná z českých designérů šperku v Miláně za svůj originální prsten - přívěsek z kolekce "Eye To The Soul" v prestižní soutěži A'Design Award & Competition v kategorii šperky, hodinky a brýle.

Svou úspěšnou autorskou značku šperků "by Daniela Komatović" založila v roce 2015. Zlaté prsteny, přívěsky a náušnice minimalistických geometrických tvarů efektně kombinované s drahými kameny a perlami brzy získaly věhlas jak mezi populárními umělci a celebritami, tak v odborných kruzích světového designu. Jedním z prvních obdivovatelů šperků Daniely Komatović se stal např. herec a režisér Steven Seagal.

Kolekce "Eye To The Soul" od Daniely Komatović je exkluzivně v prodeji v obchodě Diamond Spot, který má pobočky v Praze a Bělehradě.

V současné době se kromě navrhování šperků zabývá také makro produktovou fotografií, grafickým designem a malířstvím. Tématem jejích obrazů jsou především děti s nelehkým osudem, se kterými se dostane do kontaktu během své charitativní činnosti.