Loading color scheme

Luxusní tip na Vánoce - Patron cestovatelů

Lussien tedy přichází s unikátním šperkem Svatého Kryštofa, který je patronem a ochráncem řidičů, pilotů, námořníků, motoristů - všeho, co má něco společného s dopravou. Celý projekt byl také oficiálně požehnán vysokou církevní autoritou České Republiky, panem biskupem Pavlem Posádem. Přívěsek Vás bude na cestách chránit před náhlou smrtí, nebezpečím ohně a vody, před nákazami, chorobami, živelným nebezpečím a extrémním počasím.

Projekt Svatého Kryštofa má přidanou velkou společensko-odpovědnostní hodnotu. Proto také firma navázala spolupráci s Ústředním Auto Moto Klubem České Republiky (ÚAMK) a ke šperku je zdarma asistenční karta pro celou Evropu. Pokud Vás tedy na cestách zastihnou komplikace, nemusíte se bát, bude o Vás dobře postaráno.

Samotný šperk je vyroben ze čtrnáctikarátového bílého zlata a je osazen diamantem. Jako odkaz motorismu zde najdete také zdobení karbonovými vlákny, která se používají jako speciální materiál v automobilismu i letectví.

Pokud někdo tedy bude mít u sebe na cestách tento přívěsek, má mu připomínat, že má být opatrný a činit tak, aby se vrátil v pořádku domů. Darovaný přívěsek má připomínat, že na člověka na cestách někdo myslí a někdo na něj doma čeká.

Tento šperk je tedy opravdu skvělým dárkem, protože takto můžete vyjádřit, že Vám na někom záleží a myslíte na něj. Navíc má trvalou hodnotu, kterou nijak neztrácí. Takovýto šperk se kupuje jednou za život.

Všechny informace jsou také na webu www.patroncestovatelu.cz

{phocagallery view=category|categoryid=2324|limitstart=0|limitcount=0}