Loading color scheme

Okouzlující šperky značky BRON v klenotnictví HALADA

Ústřední filozofií šperků BRON je kromě práce s výlučně přírodními drahými kameny i vzájemná kombinovatelnost a smyslná hravost. Prsteny lze kombinovat, nosit jich na jednom prstu současně několik najednou a vytvářet tak dle nálady různé styly. Také náhrdelník lze nosit na více způsobů a podle typu přívěsu dotvářet celkový vzhled. Rovněž u náušnic lze měnit verzi přívěsu a krásně je tak sladit s ostatními šperky, přesně podle osobitého vkusu jejich majitelky.

Na špercích BRON zákazníci oceňují především spojení mistrně zpracovaného zlata (18 karátové bílé, žluté a růžové) a přírodních barevných drahokamů s nositelným, ale současně velmi luxusním designem. Drahé kameny jsou vybírány osobně gemologickými experty firmy BRON a zasazeny v originálních designech zlatnických mistrů značky vytváří charakteristický řemeslný styl, jež zákazníci tak milují. Šperky BRON jsou absolutně ženské, dokonale zpracované a nabízí širokou paletu barev, hodících se pro jakékoliv roční období a pro kteroukoliv část každého dne.

Široká kolekce do detailu propracovaných prstenů, náhrdelníků, náramků a náušnic nabízí díky záplavě barev drahých kamenů, mezi nimiž nechybí safír, citrín, turmalín, akvamarín, topaz, rhodolit, ametyst nebo peridot, nekonečné množství kombinací, ze kterých si vybere opravdu každý.

{phocagallery view=category|categoryid=1774|limitstart=0|limitcount=0}