Loading color scheme

Užijte si léto se třpytivými novinkami od SWAROVSKI ELEMENTS!

Co jsou SWAROVSKI ELEMENTS?
Pokud nevíte, co vlastně SWAROVSKI ELEMENTS znamená, rádi vám to prozradíme. Jedná se o šperky, které jsou zdobeny speciálně broušenými krystaly. Právě broušení je to, díky čemu šperky SWAROVSKI ELEMENTS nad ostatními vynikají. Díky němu se od krystalů vždy odráží světlo, takže šperky jakoby září a přitahují pozornost. Výhodou těchto šperků je, že vypadají luxusně, jsou vyrobeny z kvalitních kovů a současně – jsou k dostání za velmi příznivé ceny, takže si s nimi můžete vybavit třeba i celou šperkovnici.

Novinky, které vám nesmí chybět
Návrháři i letos přichází s celou řadou nových designů, které i vás určitě nadchnou. Velkou pozornost si zaslouží náramky SWAROVSKI. Novinkou v této kategorii je náramek ve stylu Crystal rocks. Drobné kamínky uspořádané do oválu a umístěné do rhodiovaného podkladu vás uchvátí na první pohled. Vybírat je možné z několika barevných variant. Díky neobvyklému vzhledu je náramek Crystal rocks vhodný pro běžné nošení i k party outfitu. Návrháři vytvořili i náhrdelníky SWAROVSKI ve stylu Crystal rocks, takže můžete vše sladit k dokonalosti. Hned několik skvostných novinek na vás čeká i v kategorii náušnic.

Kde koupit?
Všechny novinky a další úchvatné kousky od SWAROVSKI ELEMENTS si můžete prohlédnout a výhodně koupit v e-shopu sperky-afrodite.cz. Nezapomínejte na to, že šperky musí ladit s oblečením. Nejen se správnými kombinacemi může pomoci tato poradna.

{phocagallery view=category|categoryid=1741|limitstart=0|limitcount=0}