Loading color scheme

ODIVI & Salon Petra Měchurová pro Designblok 2015

Designblok začíná v salonu Petra Měchurová ve čtvrtek 22. října v 19 hodin výjimečnou vlasovou show doprovázenou hudbou od VR/Nobody a taneční performací. Petra Měchurová společně s Ivou Burkertovou představí limitovanou kolekci, která byla vytvořena exkluzivně pro dny Designbloku.

Při této příležitosti bude v salonu spuštěna i interaktivní instalace s názvem #HEARTISSUE, která zachytí srdeční záležitosti Petry Měchurové, Ivy Burkertové, Olo Křížové, Nobody Listen, ale dovolí i vám na místě zanechat také vaši srdeční stopu. Získáváte tak jedinečnou možnost poznat nejenom sebe, ale i zmiňované osobnosti mnohem intimněji, než jak bylo doposud možné.

Instalace bude také prezentovat novou kolekci účesů ORIGIN by Petra Měchurová a novou kolekci značky ODIVI určenou pro jaro/léto 2016. To vše budete moci zhlédnout přímo na jednotlivých instalacích v salonu.

Kromě interaktivní instalace se můžete v neděli 25. října od 15 hodin zúčastnit workshopu s Olo Křížovou, Ivou Burkertovou, Petrou Měchurovou a Adamem Jechem. Salon Petra Měchurová ve spolupráci s CZECH FASHION COUNCIL představí nový koncept limitované edice vlasových doplňků vytvořených novou technologií 3D tisku. Supervize projektu vznikla ve spolupráci s Olo Křížovou, kreativní ředitelkou CFC. Technologické vedení projektu má na starosti Adam Jech z Makerslab v Parelelním Polisu. Módní koncept vytváří Iva Burkertová pod značkou ODIVI. Na místě si kromě jiného budete moci navrhnout své vlastní vlasové doplňky a následně si je nechat vyrobit pomocí technologie 3D tisku. To všechno ve znamení #HEARTISSUE!

Zastavte se ve dnech Designbloku 23. – 27. říjen a nahlédněte nejen do svého srdce, ale i do srdcí ostatních. Poznejte #HEARTISSUE v pojetí Petry Měchurové, Ivy Burketové a Olo Křížové!

{phocagallery view=category|categoryid=1812|limitstart=0|limitcount=0}