Loading color scheme

Jak docílit smyslného pozadí bez dřiny a potu? Vsaďte na ty správné kalhoty

Freddy to je záruka kvality i smyslnosti
Možná jste už slyšeli o kalhotách s push-up efektem. Nebojte se, jejich cílem není přidávat, ale spíš pozvednout a vylepšit jeho tvar. Důležité je, aby vás kalhotky velmi dobře obepínaly a hlavně seděly. Materiál musí být pevný, ale zároveň pružný a příjemný. Když zvolíte vhodnou velikost i pěkně zpracovaný kousek, pak vězte, že vaše postava bude vypadat pevnější a váš zadeček kulatější. A to za to stojí, co myslíte?

Freddy jeans jsou ušité za pomoci speciální technologie WR.UP. Jedná se o postup, při kterém se do látky všívají nenápadné silikonové prvky tak, aby hezky tvarovaly pozadí, a přitom držely pevně za všech okolností. Tento výrobní postup se využívá nejen u džínů, ale i klasických kalhot. V takovém případě můžete vsadit na Freddy kalhoty.

Slimky sluší každé ženě
Slim kalhoty mají velkou výhodu v tom, že sluší každé ženě bez ohledu na věk a postavu. Opticky zeštíhlují, a navíc si k nim můžete obléknout prakticky cokoliv. Od klasických triček, halenek, až po tuniky nebo kratší šaty. Vždycky tak získáte zcela nový a originální look. Skvělou službu vám poskytnou prakticky po celý rok. V létě si k nim jednoduše obujete balerínky, v zimě zase kozačky. Fantazii se meze nekladou.

A nezapomeňte na džínsy s dírami, které jsou stále velmi IN a z módy jen tak nevyjdou. Jen pozor na to, že tento styl není moc vhodný do práce a k různým slavnostnějším příležitostem. Naopak upnuté černé kalhoty můžete obléknout klidně i na večírek. Stačí si k nim vzít krásnou a elegantní halenku.