Loading color scheme

Ikonická bunda ze začátků značky Desigual se vrací

Příběh ikonické bundy Desigual začal v roce 1984, kdy její zakladatel Thomas Meyer měl chytrý nápad vytvořit bundy ze second-hand džínsů, které se neprodávaly tak dobře, jak očekával. Vytvořil z nich tedy bundu s mosaznými knoflíky a koženými aplikacemi na manžetách. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Tato bunda před 34 lety stála u zrodu značky, která jí nyní vzdává hold.

Bunda je navržena jako oversize. Díky ruční práci a individuálnímu procesu tvorby je skutečně každá z bund originální, jedinečná a odlišná. Každý kus má své unikátní sériové číslo. Bunda je k dispozici s černými, červenými, stříbrnými a modrými koženými detaily ve velikostech XS, S, M a L. Je unisex a Mickey Mouse na zadní straně slaví své 90. narozeniny, tak se dá říci, že je to pocta i této ikonické postavičce. Ručně vyrobená edice ikonické bundy vznikala v dílnách společnosti Desigual ve městě Ciudad Condal. Personalizovaný, řemeslný proces výroby znamená skutečně omezené množství kusů na minimum. Bundu najdete v Praze, v prodejně na Václavském náměstí (Koruna).

Značka Desigual prochází během posledních let rozsáhlými změnami plnými inovací a hledání způsobů, jak neustále těšit zákazníky, kteří si značku zamilovali už v minulosti, ale zároveň objevování cest do srdce nových.

Uvedení ikonické bundy, edice z roku 2018, bylo ve znamení spoluprací s americkou modelkou Annou Cleveland. Dále byly při spuštění španělská producentka Brisa Fenoy, italská DJ-ka a influencerka Mia Moretti a německá moderátorka a influencerka Aminata Belli. Kolekce zahrnuje u příležitosti narozenin ikonické postavičky Mickey Mouse i další kousky oblečení a doplňků, kde nechybí Mickey.