Loading color scheme

Oslava života jako hlavní téma kolekce S/S 2018   návrhářky Jaroslavy Procházkové

Pro jarní kabáty a saka v odstínech lehce pastelových tónů Jaroslava Procházková zvolila luxusní vlněné materiály v odlehčené verzi. Důmyslnými střihy vytvořila velmi lichotivou splývavou siluetu, která zdůrazňuje atributy ženství. Jako kontrast v této řadě navrhla nabírané kabáty z povlávajících plastových materiálů, jež vytvářejí při pohybu díky proudícímu vzduchu nepřehlédnutelný efekt nafouknutého balónu.

Kolekce z úpletových materiálů ve složení viskóza s příměsí acrylu a elastanového vlákna je rozdělena do dvou částí, z nichž jednu tvoří modely z červených, černých a sněhově bílých úpletů, doplněné o výrazné grafické prostorové řešení. Další část se prezentuje v čistých a sytých odstínech tyrkysové, petrolové, listové zeleně a fialové. U těchto výrazných barev JAROSLAVA použila kombinace různých typů pletených vzorů jednobarevných, ale i žakárových.Celou řadu opět uzavírají velké plédy, jež jsou nadčasovým a praktickým doplňkem, kterým je možné v chladnějších letních dnech nahradit sako nebo bolerko.

Celá kolekce je ve velikostech S, M, L, XL a doplňují ji originální šperky z ateliéru Niny Stillmark, kabelky z ananasu, náramky z pneumatik a boty s výrazným grafickým vzorem.