Loading color scheme

Columbia Sportswear představuje kolekci inspirovanou filmem Star Wars: Impérium vrací úder

Kolekce inspirovaná kostýmy, které nosil Han Solo, princezna Leia a Luke Skywalker, je pojmenována po tajné rebelské základně na ledové planetě Hoth. Na vývoji kolekce Echo Base spolupracovali designéři značky Columbia úzce se společností Disney Consumer Products and Interactive Media, aby tak zajistili, že každý detail na bundách autenticky odpovídá kostýmu z filmu. Kolekce je navržena v souladu s filosofií značky Columbia “Tested Tough” a přináší tak špičkové technologie značky Columbia, které obstojí mrazivým podmínkám planet Hoth nebo jiných galaxií blíže k domovu. Toto jsou detaily jednotlivých modelů bund.

Leia OrganaTM Echo Base Jacket
Postavte se bez obav jak Impériu tak ledovým podmínkám planety Hoth v limitované edici bundy Echo Base Leia Organa™. Tato všestranná bunda s vestou inspirovaná původním kostýmem princezny Leii ze Star Wars Impérium vrací úder je vyrobena z odolné, nepromokavé látky ze směsi bavlny a je vyteplena podšívkou Omni-Heat™ Reflective. Díky vintage looku, lichotivému ženskému střihu a zajímavým poutavým detailům jakými jsou například do límce schovtelná kapuce, prošívané nášivky na rukávech či klínově šité rukávy, se budete cítit pohodlně a sebejistě v jakémkoliv boji o záchranu galaxie.

Luke SkywalkerTM Echo Base Jacket
Limitovaná řada bundy Echo Base Luke Skywalker™ vás zahřeje víc než tauntaun, až potáhnete proti Impériu. Tato kombinace bundy a vesty se schovatelnou kapucí
z nepromokavé odolné směsi bavlny je inspirovaná kostýmem Luka na planetě Hoth z filmu Star Wars: Impérium vrací úder a má zateplení technologií Omni-Heat™ Reflective, která uchová tělesnou teplotu. Takže budete v suchu a teple, ať už budete střežit planetu Hoth nebo se chystat na duel s otcem.

Han SoloTM Echo Base Parka
Když uhodí ledové počasí parka Han Solo™ Echo Base z limitované kolekce vás zahřeje víc než objetí od vašeho oblíbeného Wookiee. Odolná nepromokavá směs bavlny se zateplením s podšívkou Omni-Heat™ Reflective, to je dost podobné Hanovi — navenek drsný a pevný, hřejivý a plný překvapení uvnitř. Inspirovaná původní Hanovou bundou z filmu Star Wars: Impérium vrací úder i tato bunda má dvojité zapínání, koženou nášivku se znakem Rebelů a prošívanou kapucu s lemem z umělé kožešiny, díky níž proklouznete kolem lovců vzbouřenců inkognito ať už na planetě Hoth nebo blíže k domovu.

Jako upomínka na rok 1980, kdy byl film Star Wars: Impérium vrací úder uveden, bylo od každého modelu bundy vyrobeno pouze 1980 kusů. Každá z těchto bund má v rámci edice své unikátní číslo a obsahuje různé další odkazy na Star Wars a postavy, které je nosily.