Loading color scheme

V nové kolekci značky JAROSLAVA se prolíná ženská jemnost i silná energie

Kolekce, rozdělená do několika barevnostních celků, využívá komfort přírodních italských přízí, zejména bavlny ale i viskozy, silk a merino fine wool. Šité modely se prolínají s modely z úpletů.

Výrazné kontrastní barvy, mezi nimiž vévodí korálově červená, pomerančově oranžová, černá, hnědá a šedá, střídají outfity v retro stylu, který zdůrazňuje šedá, růžová, hnědá nebo vínová v různých barevnostních valérech. To dodává celé řadě punc sofistikovanosti a umožňuje nesčetné kombinace. “Záleží pouze na tom, kdo model oblékne, zda žena, která zvýrazní svým půvabem křehkost elementárního pocitu ženské přitažlivosti, či naopak muž, který ve stejném outfitu podpoří svým projevem mužskou energii. Otázkou je, jak se kdo cítí, s jakou kůží jde na trh, co chce, aby z něj vyzařovalo do okolí, co si vybere z kolekce, s čím se ztotožní, co mu vyhovuje a který směr ho osloví,” přibližuje svůj aktuální tvůrčí záměr návrhářka Jaroslava Procházková.

Úplety oživují vzory, které svým používáním dotvářejí specifickou náladu ouftitů, k čemuž dopomáhá i bohatá nabídka plédů a šál. Celá kolekce je, jak bývá v případě značky JAROSLAVA zvykem, doplněna o originály šperků vyrobených v Berlíně z dovezených skleněných komponentů z italského Murana.