Loading color scheme

Růžová kolekce Lindex 2017

„Chtěli jsme vytvořit nádherné kousky pro skvělou věc. Soustředili jsme se na harmonii a pohodu, a této kolekci domácího oblečení jsme do vínku vdechli rafinované a minimalistické siluety a něžné detaily, to vše v nádherných barvách. Najdete tu vše od něžné růžové až po tmavě rudou,“ říká Annika Hedin, ředitelka designového oddělení společnosti Lindex.

Pink Collection obsahuje 18 kousků domácího ošacení a spodního prádla ve špičkové kvalitě. Nechybí tu svěže bílá hedvábná košile, jemný kašmírový set ve světle šedém provedení, a také sametový župan v omšelé růžové barvě. Spodní prádlo v různých odstínech růžové a černé je vyrobeno z elegantní krajky. Kolekce obsahuje také měkkou protetickou podprsenku.

Veškerý zisk z růžového náramku Pink Bracelet, zlatého řetízku s nádherným růžovým kamínkem, bude věnován na boj proti rakovině prsu. V České republice prodej podpoří Alianci žen s rakovinou prsu a její projekt Bellis Young & Cancer, který se soustředí na mladé pacientky s rakovinou prsu.

Boj proti rakovině prsu je důležitou součástí společenského závazku společnosti Lindex, která již dlouhé roky podporuje organizace zabývající se výzkumem rakoviny a šíří rovněž povědomí o této nemoci.