Loading color scheme

Vylaďte se s novou jarní kolekcí FOX Racing!

Značka FOX Racing má za sebou dlouhou historii. Na trhu je již od roku 1974. Firma se po celou dobu své existence soustředí na nekonvenční inovace a progresivní nápady. To FOXu – ve spojení s neotřelým designem – zaručilo popularitu u mnoha vynikajících sportovců. Doménou této americké značky je motokros, cyklistika, snowboarding, skateboarding, nezapomíná ale ani na volnočasové oblečení. Streetové oblečení FOX Racing je kombinací kvality, pohodlí, originality, pohody a stylu. Pojďte se s námi seznámit s novou jarní kolekcí 2017.

http://www.n1shop.cz/

Streetové oblečení FOX Racing 2017
Značka FOX Racing je neodmyslitelně spojena se svým výrazným logem. Oblíbená liščí hlava je ozdobou naprosté většiny výrobků FOX. Je poznávacím znakem kvalitních produktů, které vynikají precizním zpracováním, vysokou funkčností a využíváním nejnovějších technologických trendů. Zákazníci oceňují vyladěné střihy, osobitý design a perfektní užitné vlastnosti jednotlivých módních kousků. FOX Racing cílí i do řad aktivních sportovců, pro které se postupem času tato značka stala kultovní záležitostí.

Oblečení FOX Racing vás doslova oblékne od hlavy až po paty. Pro pány v nové kolekci najdete designové mikiny, trička i tílka, které mohou doplnit kalhotami nebo kraťasy. Vybírat můžete také ze široké nabídky kšiltovek, batohů, trenek, ponožek a mnoha dalších stylových produktů. Pro dámy jsou přichystané originální legíny, tepláky, kraťasy, šaty, plavky, mikiny, trička, tílka, kšiltovky, batohy nebo sportovní podprsenky. FOX myslí i na děti, veselé a módní oblečení s liščí hlavou si vaše ratolesti jistě oblíbí.

Všechny výrobky této značky spojuje jeden společný prvek a tím je kvalita. Oblečení FOX se vyrábí pouze z prověřených materiálů, čímž je zaručena jeho dlouhá životnost, neblednoucí barvy a potisky a tvarově stálé střihy. Projděte si sami širokou nabídku oblečení FOX a vyberte si pár kousků i do svého šatníku. S výrobky s logem lišky nemůžete sáhnout vedle.

Dámská kolekce
Ochutnávku z bohaté a rozmanité dámské kolekce jsme pro vás připravili ve fotogalerii. Najdete v ní stylové plavky FOX Refraction v rychleschnoucím elastickém provedení, mikinu Fox Contouration v extravagantním střihu s asymetrickým prodlouženým spodkem, dámskou vestu Fox Precised, elastické legíny Enduration, mikiny v nejrůznějších provedeních, tílka, šaty (včetně oblíbených romper šatů) a rychleschnoucí šortky.

{phocagallery view=category|categoryid=2178|limitstart=0|limitcount=0}

Pánská kolekce
Pro pány jsme jako ukázku vybrali technická trička s unikátní technologií TruDri (4x rychlejší schnutí než bavlna, drží tvar a barvu, nesepírá se, v létě ochlazuje pocitově pokožku o 6 °C, nevyžaduje žehlení), pánské kalhoty Fox Dagger, stylové mikiny, kšiltovky a plavky.

Dětská kolekce
Ze sortimentu dětského oblečení FOX ve fotogalerii najdete tričko Fox Neubert, plavky Fox Motion a kšiltovku Fox Draper Flexfit.