Loading color scheme

VÝKON A FUNKČNOST V KOLEKCI BOGNER FIRE + ICE PODZIM 2015

Ženy
Podzimní kolekce nabízí bundy s moderním nádechem zameřené na výkon a fukčnost. Všechny bundy disponují funkčními detaily, jako jsou odnímatelné kapice, úchyty a kapsy na skipass, podlepené švy, sněhové zábrany nebo ventilační zipy.

Muži
Rozsah pánské linie přikládá ještě větší význam funkčním detailům. Stretchové bundy s high-tech detaily, jež jsou v této sezoně více projmuté, multifunkční bundy a saka, a bundy s výraznou barevnou paletou nabízí výkon za nízkou cenu, a představují tak základní kousky kolekce.

Sport
V dámské linii představují bundy naprostý základ linie v této sezóně. Jsou doprovázeny péřovými minisukněmi, tepláky, množstvím úpletového oblečení a svetry s norským vzorem. Pánské linii vévodí outdoorové bundy vhodné pro každodenní nošení na ulici, parky s odnímatelnými vložkami, nepromokavé bavlněné bundy a polní bundy, které kombinují styl a funkčnost. Klíčové barvy linie jsou mramorová bílá, šedivá, brusinková, půlnoční modř, žlutá, safírová modř, arktická modř, lahvově zelená, černá, zrzavá, purpurová a kobaltová zeleň.

{phocagallery view=category|categoryid=1777|limitstart=0|limitcount=0}