Loading color scheme

RAVEN: Letní cestovatelské vychytávky pro každého

Cílová destinace a aktivita: City sightseeing, objevování měst
Kdo cestuje: Moderní a trendy žena

Cíl je jasný. Nezávislá cestovatelka, kterou srdce táhne do některé ze světových metropolí, potřebuje co nejvíce pohodlí, aby mohla město prochodit křížem krážem. A navíc u toho vypadat skvěle. Vše jí zaručí značka TEVA.

Model MIDFORM UNIVERSAL GEOMETRIC dokazuje, že TEVA už dávno není pouze značka outdoorové obuvi. Tento model následuje poslední trendy a je velmi vhodný na běžné nošení ve městě. Geometrické vzory na páscích jsou laserem zpracované a dodávají obuvi na netradičním luxusním vzhledu. Navíc v sobě nese technologie kvalitních outdoorových TEVA sandálů. Kožená vložka je jemná a velmi pohodlná. Boty se velmi lehce a jednoduše nazouvají i vyzouvají a díky nastavitelným páskům je každá žena přizpůsobí právě svojí noze. Zvýšená platforma je velmi pohodlná, a navíc velmi trendy záležitost.

Celodenní courání po městě vyčerpává a dehydratuje. Kupovat si neustále láhve s vodou v krámcích ve městech se po chvíli prodraží. Navíc, láhve zabírají spoustu místa v kabelce… a tak značka HYDRAPAK přichází s flexibilní zmačkatelnou lahví STASH , kterou lze jednoduše po vyprázdnění stlačit do zanedbatelné velikosti
a v kabelce nebude vůbec překážet.

Speciální plast, ze kterého je láhev vyrobena, zajišťuje, že je velmi odolná vůči oděru a flexibilní. Jednoduše se vymývá a není náchylná k různým plísním. Po vyprázdnění je Hydrapak STASH o 50 % lehčí než klasická pevná láhev. Hydrapak nabízí ke všem výrobkům doživotní záruku – pokud vznikne nějaký problém s produktem, je bez otázek vyměněn
za nový.

Cílová destinace a aktivita: horská turistika, kempování, pobyt v přírodě
Kdo cestuje: rodina, milovníci outdoorových aktivit

Hurá do přírody s celou rodinou! Maminky a tatínci potřebují stejně tak pevnou a kvalitní obuv jako děti. Pánské a dámské boty TEVA TERRA FI LITE jsou tou nejlepší volbou.

Oba modely TERRA FI LITE patří mezi stálice v outdoorové obuvi. Díky maximálnímu pohodlí je vhodný k letním procházkám v přírodě na nerovném terénu, kde nylonová vlákna dodají podporu a stabilitu. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny pásky, je rychleschnoucí a velmi odolný vůči oděru a poškození. Boty se velmi lehce a jednoduše nazouvají i vyzouvají a díky nastavitelným páskům si je každý přizpůsobí právě svojí noze. Systém tlumení Shoc Pad™ umístěný na patě absorbuje nárazy a zajistí ještě větší komfort. Podešev je vyroben z extrémně odolné gumy a celá bota obsahuje antibakteriální technologii na bázi zinku, která pomáhá preventivně proti zápachu. Obuv TERRA FI LITE je vytvořena ke všem outdoorovým dobrodružstvím.

Pro děti jsou nejlepší volbou lehké, pohodlné a voděodolné botky KAMIK Crab s rychleschnoucí podšívkou. Poslouží jako sandálky a tenisky v jednom. Botky s odolnou podrážkou ze syntetického kaučuku mají jednoduché šněrování s rychlostahováním na tlačku a pouze jeden suchý zip na nártu. Na špičce mají gumovou ochranu bránící poranění prstů. K dětským radovánkám plným pohodlí přispěje i polstrovaná podšívka s tvarovanou stélkou EVA.

Hydrataci, osvěžení nebo omytí rukou – to může být někdy v přírodě složitější. Hydrapak přichází s multifunkčním rezervoárem vody PROPEL , který obsahuje i praktickou sprchu.

Rychle opláchnete jablíčko pro své dítě, osvěžíte si obličej po vyčerpávající procházce přírodou nebo umyjete potřebné nádobí při stanování v přírodě. To je Hydrapak PROPEL, rezervoár na 2 nebo 3 litry vody, který je praktickou součástí každé outdoorové výbavy.

Cílová destinace a aktivita: objevování přírody, horská turistika, kempování
Kdo cestuje: pár

Spaní pod širákem má své nevýhody – dotěrný lezoucí hmyz snadno ze země dosáhne na člověka, chlad od země se může dostavit i v létě… stany se zase nevejdou do každého zavazadla nebo zabírají příliš místa. Řešením může být hamaka DOUBLENEST pro dva od značky ENO.

Buďte si navzájem blíž, zatímco jste blíže přírodě. Je dostatečně prostorná pro oba a zároveň maximálně pohodlná pro každého. Nosnost této příjemné, prodyšné a rychleschnoucí hamaky je 180 kg. Vejde se do každého zavazadla – jednoduše lze smotat do velikosti půllitrové sklenice a takto zabalená váží pouhých 500g.

Cílová destinace a aktivita: procestování konkrétní země křížem krážem
Kdo cestuje: muž

Vybrat si zemi a do té vyrazit, zůstat zde několik týdnů, poznat místní tradice. Aktivita, která přirostla k srdci již mnohým, protože takto poznáte realitu dané země více než od bazénu v resortu. Od pláží přes města až po horskou turistiku, na této dovolené je možné vše. K tomu jsou potřeba pevné boty, které něco vydrží a hodí se jak do města, tak do přírody. Pánské TEVA HURRICANE XLT 2 jsou přesně tím modelem, který si sbalíte s sebou na cestu.

Model je obdobou ikonických sandálů Hurricane XLT. Nastavitelné pásky jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu a v případě promočení velmi rychle schnou. Zvýšená patní část je velmi pohodlným prvkem a boty se velmi lehce a jednoduše nazouvají i vyzouvají. Obuv je stabilní na nerovném terénu a velmi lehká. Odolná guma použitá v podešvi dodává obuvi trakci lepší než kdy předtím.

Na cestě po konkrétní zemi je nejlepší to, že jste pánem svého času a odpočinout si můžete kdekoliv a kdykoliv. Například na pláži, kde mezi palmy napnete pevnou hamaku ENO SingleNest.

SingleNest nabízí skvělé pohodlí pro jednoho cestovatele, který si na cestách chce najít chvíli klidu jen pro sebe. Je dostatečně lehká, aby nezatěžovala cestovatele, ale dostatečně pevná, aby byla perfektním místem pro odpočinek pro statného muže. Vejde se do každého zavazadla – sbalená váží jen 450 gramů a velikostí připomíná půllitrovou sklenici.

Které vychytávky si sbalíte vy?