Loading color scheme

Nezapomenutelné ZX 700 slaví úspěchy i po téměř třiceti letech

Progresivní koncept, který vychází z modelu ZX 500 představeného v roce 1984, využívá nových materiálů a vytváří zcela jedinečné a vzhledově nezapomenutelné boty.

Svršek ZX 700 kombinuje polyesterovou síťovinu, která je díky nízké hmotnosti nezbytnou součástí běžeckých bot, a semišové krytí, jež zvyšuje odolnost v náročnějších terénech. Mezipodešev z polyuretanu a materiálu EVA poskytuje lehké odpružení, zatímco kombinovaný šněrovací systém a zpevnění paty zajišťují pohodlí a příjemný pocit při nošení.

Nejen běžecké technologie, ale především stylový vzhled stojí za dlouhotrvající úspěšností ZX 700. Kombinace sytých barev, kontrastní pásek s logem adidas Trefoil a barevné akcenty opatku a mezipodšívce celou botu oživují. V své době inovativní reflexní vklady na špičce a patě boty znamenaly jak další benefit pro silniční běžce, tak podtrhávaly nepřehlédnutelnou novinku ve světě streetové módy.

Téměř třicet let od chvíle, kdy byly poprvé představeny, se ZX 700 nadále objevují v ulicích na nohou vyznavačů klasické sportovní módy. Se zoubkovanou gumovou podešví a smělým geometrickým designem tento model nikdy ani nemířil níže.