Loading color scheme

Komplexní servis o pánské vlasy s [3D]MEN!

[3D]MEN představuje první značku Schwarzkopf Professional, která je 100% určená pro muže, vychází vstříc všem náročným požadavkům ohledně jejich vlasů prostřednictvím skutečně „trojrozměrného“ přístupu a vždy usiluje o přizpůsobení se měnícím se potřebám moderních mužů.

Každý z pečujících přípravků splňuje tři klíčové rozměry výkonu pánské vlasové péče a zároveň vychází z principů Tricho-systému, znalosti vlasů, vlasové pokožky a kořínků: [1] přináší skvělé pečující účinky, [2] dodává okamžité a viditelné osvěžující efekty, [3] založený na vědecky ověřených aktivních ingrediencích.

Nový a inovativní sortiment stylingových přípravků završuje komplexní zážitek s [3D]MEN. Profesionální výrobky přináší maximální stylingové efekty prostřednictvím tří klíčových dimenzí výkonu pánského stylingu: [1] fixace, [2] struktura a [3] tvar. Všechny nové výrobky přichází v působivém černém designu, s osvěžující mužskou parfemací a vysoce výkonnými složkami.

Profesionální rady od expertů na pánský styling a péči
“Muži příliš dlouhou dobu patřili v salonech mezi návštěvníky druhé kategorie. Speciální přípravky pro muže, jako je [3D]MEN, Vám poskytnou na explodujícím pánském trhu konkurenční výhodu”, říká Matty Conrad, kadeřník a majitel úspěšného kanadského holičství. Matty Conrad a John Gillespie, Globální pečující ambasador Schwarzkopf Professional, jsou skutečnými experty na pánské zákazníky v salonech. Oba sdílejí s ostatními kadeřníky důležité poznatky a poskytují jim profesionální rady o tom, jak zacházet s muži v salonu a jak si získat jejich loajalitu pomocí stylingových a pečujících služeb. Společně s expertním týmem Schwarzkopf Professional vytvořili John Gillespie a Matty Conrad speciálně pro muže inspirativní služby a odborné přístupy.

Rychlá řešení [3D]MEN v rámci služeb v salonu
Muži chtějí, aby se k nim v salonu přistupovalo odlišně. Muži jsou klienti, kteří rychle přijdou, rychle odejdou a nechtějí mít pocit, že se o ně někdo příliš stará. Zároveň požadují odborné znalosti a vysoký výkon. [3D]MEN nabízí tři rychlé pečující služby pro muže v salonu, které podpoří loajalitu zákazníků a salonům přinesou příležitost podpořit jejich byznys v tomto segmentu. Kadeřníkovi bude trvat pouhých 5 minut navíc nad rámec běžně poskytované služby, aby nabídl tři pečující služby, které uspokojí potřeby různých typů vlasů.

Řada přináší působivý sortiment šesti pečujících a tří stylingových přípravků v novém designu. Nové výrobky jsou dostupné od května 2014 v partnerských salonech Schwarzkopf Professinal.

[3D]MEN Pečující řada – 100% vytvořená pro muže

Pečlivý výběr pečujících přípravků pro muže nabízí [3D] pečující efekty pro posilnění vlasů, bezprostřední osvěžení vlasové pokožky s okamžitě znatelným účinkem a aktivaci vlasových kořínků. Přípravky jsou vhodné pro normální vlasy, mastnou vlasovou pokožku, pokožku náchylnou k tvorbě lupů a řídnoucí vlasy.

OSVĚŽENÍ – pro důkladně osvěženou vlasovou pokožku

[3D]MEN Šampon pro vlasy a tělo
Hloubkově osvěžující přípravek určený pro mytí vlasů i těla. Bohatá pěna s vyrovnaným pH zároveň vyživuje a šetrně čistí vlasy a vlasovou pokožku.

ČIŠTĚNÍ – pro důkladně umytou vlasovou pokožku

[3D]MEN Hloubkově čistící šampon
Důkladně očistí vlasy během 15 sekund. Šampon odstraní z normálních až mastných vlasů a vlasové pokožky odolné nahromaděné zbytky přípravků a jakékoli stopy po mastnotě. Zanechává vlasy dokonale čisté a zároveň poddajné.

PROTI LUPŮM – pro vlasovou pokožku bez šupinek

[3D]MEN Šampon proti lupům
Okamžité a efektivní odstranění šupinek lupů. Šetrný šampon s efektivní koncentrací keratinu, pyrithionu zinku a alantoinu.
250 ml, 249,- Kč (Doporučená prodejní cena)

[3D]MEN Tonikum proti lupům
Efektivně odstraňuje šupinky lupů. Pomáhá chránit před svěděním a zarudnutím. Lehký fluid s efektivní koncentrací provitamínu B5 a pyrithionu zinku.

AKTIVACE – pro silnější a plnější vzhled vlasů

[3D]MEN Šampon pro aktivaci kořínků
Aktivuje kořínky a pomáhá navrátit hustotu vlasů omezením jejich vypadávání. Pantenol, taurin a karnitin jsou tři klíčové ingredience, které společně působí na vlasech, vlasové pokožce a v koříncích pro zvýšení produkce faktorů vlasového růstu a vyživení vlasového folikulu.

[3D]MEN Sérum pro aktivaci kořínků
Aktivace kořínků. Efektivně pomáhá navrátit hustotu vlasů omezením jejich vypadávání. Obsahuje vysoce efektivní koncentraci tří klíčových ingrediencí, které společně působí na vlasech, vlasové pokožce a v koříncích pro zvýšení produkce faktorů vlasového růstu a vyživení vlasového folikulu. 7*10 ml 699,- Kč (Doporučená prodejní cena)

STYLING

[3D]MEN Stylingová řada – extrémní fixace, maximální možnost přetváření a ultra strukturované styly

[3D]MEN prémiové stylingové přípravky splňují tři klíčové rozměry výkonu pánského stylingu a přináší [1] fixaci, [2] strukturu a [3] tvarování. Sortiment nabízí Silný fixační gel pro ostré, strukturované tvary a lesklý vzhled, Tvarující vosk pro maximální možnost přetváření a přirozený lesklý vzhled a Krém pro zvýraznění struktury pro silnou fixaci, přetvořitelnou strukturu a matnou konečnou úpravu.

[3D]MEN Silný fixační gel
Extrémně silný fixační gel. Vytváří ostré, strukturované tvary. Přirozeně lesklý konečný vzhled.

[3D]MEN Tvarující vosk
Krémový vosk pro maximální možnost přetváření. Vytváří a přetváří pomocí stylů popírajících gravitaci. Přirozeně lesklý vzhled.

[3D]MEN Strukturující hlína
Silná fixace. Přetvořitelná struktura pro rozcuchané účesy. Matný vzhled.

{phocagallery view=category|categoryid=1657|limitstart=0|limitcount=0}