Loading color scheme

Sladká a chutná kosmetika pro chladné dny od LUSH

Mýdlo Porridge
Ovesná kaše je skvělá věc, ať už zevnitř, nebo zvenku. Toto mýdlo je určené na zevní použití (což je docela těžké dodržet, když tak krásně voní),
na druhou stranu ovesné vločky zajistí bezvadný peeling, který by při vnitřním upotřebení nevynikl. Se sladkou vůní melasy a kapkou pomeranče, to je dokonale zdravá snídaně pro vaši pleť.

Mýdlo Maxifík
Fíky jsou fantasticky výživné a dobré pro tělo zvenčí i zevnitř. Jejich drobná hnědá semínka představují skvělý peelingový prostředek. Lákají ale především svou vůní - je květinová s exoticky východními podtóny.

Sprchový gel It´s Raining Men
Každý bude mít chuť si líznout, až se umyjete tímto skvostným gelem s medem a exotickými květinami, vonícím stejně báječně karamelkovo-medově, jako naše kultovní mýdlo Honey I Washed the Kids.
Z kůže i vlasů ho ucítíte ještě taak dlooouho!

Balistika Honey Bee
Medová včelka voní karamelem, stejně jako mýdlo Honey I Washed The Kids a tuhý masážní olej Soft Coeur. Tahle kulička má ještě něco navíc: kromě uklidňujícího medu obsahuje i marocké bahno,
které do hloubky vyčistí a zvláční vaši pleť. Nejlepší lázně a salóny krásy světa nabízí medové či bahenní koupele jako specialitu. Vy si teď taky můžete jednu dopřát, a to přibližně za 1 % jejich ceny!

Balistika Butterball
Malá kulička s velkou silou. Kakaové máslo se v koupeli rozpustí a vsákne se do kůže, která zůstane tááák úžasně hebká, vláčná a sladce vonící vanilkou a ylang ylang. Doporučujeme pro "sušinky", kterým nejde tolik o show, jako o účinek.

Cupcake
Čokoládová maska pro mladistvou pleť. Přestavte si čokoládovou masku, která čistí pleť a brání vzniku pupínků. Super, ne? Je vyráběná z kakaového másla a kakaového prášku, antibakteriálního bahna Rassoul z marockého pohoří Atlas a z povzbuzujících silic z několika druhů máty. Hloubkově čistí pleť a odstraňuje nečistoty a přebytečnou mastnotu. Pozvěte svou pleť do čokoládového ráje, tohle mlsání je zdravé!
Čerstvé masky neobsahují žádné konzervační látky, je třeba uchovávat je po celou dobu v lednici a spotřebovat do 2-3 týdnů. Konkrétní datum spotřeby naleznete na výrobku.

Vanilla Dee-lite
Poklady dalekých krajin složené pokožce k nohám v jedné lahvičce. Svůdně lehoučké, hydratační mléko s exotickými oleji jako monoi a tamanu, které doplňuje illipe máslo a milovaná vůně od LUSH Vanillary.
Obklopeni touhle svůdnou vůní se budete cítit jako na dovolené na druhé straně zeměkoule. Obsahuje také čerstvé kiwi, které je plné vitaminů, minerálů a antioxidantů. Svými enzymy pomáhá odstraňovat staré kožní buňky a rozzařuje pleť. Pokud chcete něco lehoučkého, co ale dodá hydrataci a vůni na celý den (nebo noc, jak budete chtít), jste na správné adrese.

{phocagallery view=category|categoryid=1355|limitstart=0|limitcount=0}