Loading color scheme

Bio kosmetická péče o dětskou pokožku Baby Anthyllis

Italská kosmetická značka Baby Anthyllis výrobce Pierpaoli vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům na kvalitní přírodní kosmetiku bez dráždivých umělých složek. Kompletní péče zahrnující koupelový gel, tělové oleje či krémy na opruzeniny obsahuje vysoký podíl bio surovin, je bez SLES, SLS a barviv. Produkty jsou dermatologicky testovány nezávislou laboratoří. Neobsahují syntetické vonné příměsi a jsou parfemovány pouze přísadami bez obsahu alergenů. Kosmetika je certifikována značkou ICEA. Bonusem jsou krásné obaly.

Výběr produktů:

Bio dětská koupel
Nepěnivá koupelová přísada pro mytí jemné dětské pokožky i vlasů má šetrné čistící a pěsticí účinky. Díky svému bio složení je vhodná i pro tu nejcitlivější pleť. Obsahuje extrakt z ibišku a rýžové proteiny. Má velmi příjemnou jemnou vůni. Pokožka zůstává po koupeli jemná a hebká. Produkt je vhodný i pro citlivou pokožku dospělých. Neobsahuje konzervanty, SLS, SLES ani barviva, je testován na nikl, chrom a kobalt.

Bio dětské tělové mléko
Hydratační tělové mléko přirozeně vyživuje a hydratuje jemnou dětskou pokožku, zanechává ji hebkou a vláčnou a podporuje její přirozené funkce. Bio sojový olej, extrakt z aloe vera a puchratky kadeřavé jemně pěstí a dodávají pleti hydrataci a mají zklidňující a hojivé účinky. Mléko má jemnou vůni typickou pro celou řadu Baby Anthyllis. Vaše děťátko bude po koupeli nejen spokojené a hebké na dotek, ale i voňavé. Neobsahuje konzervanty, SLS, SLES ani barviva, je testován na nikl, chrom a kobalt, dermatologické testy potvrzují, že je vhodné i na citlivou pleť.

Bio dětský tělový olej
Ideální pro každodenní péči o pokožku dítěte zejména po koupeli. Chrání a vyživuje přirozeným způsobem jemnou kůži novorozenců, kojenců i starších dětí s extrémně citlivou pokožkou. Obsahuje sojový, olivový, mandlový a slunečnicový olej, všechny v bio kvalitě, s jemnou a příjemnou parfemací typickou pro celou řadu Baby Anthyllis. Olej se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Je vhodný nejen k péči o pokožku po koupeli, ale i pro šetrné čištění v oblasti plenek. Hodí se i pro jemné masáže kojenců.
Neobsahuje konzervanty, SLS, SLES ani barviva, je testován na nikl, chrom a kobalt, dermatologické testy potvrzují, že je vhodný i na citlivou pleť.

{phocagallery view=category|categoryid=1214|limitstart=0|limitcount=0}