Loading color scheme

Objevte přírodní kosmetiku Rituals

Kosmetika Rituals je rozdělená do několika rituálů – energizující, relaxační, osvěžující, rituály krásy, čajové a domácí rituály. Již samy názvy napovídají, že se nejedná pouze o tělovou kosmetiku. V zastoupení značky Rituals najdete i vůně a čaje.

Energizující rituály obsahují povzbuzující citrusy, vycházejí z Ajurvédy a pomáhají tak obnovit rovnováhu ve vašem těle, když se zrovna necítíte „ve své kůži". Relaxační rituály zase rozvíjí známý jin/jang koncept, který vám v kombinaci s výtažkem z bílého lotosu pomůže dosáhnout hluboké relaxace po náročném pracovním dni.

Po osvěžujících rituálech sáhněte, potřebujete-li dobít energii. Produkty z této řady obsahují očistné byliny, díky kterým probudíte celé tělo. Čajové rituály zase kladou důraz na umění přípravy čaje, který je 100% přírodní bez jakýchkoli chemických příměsí. Řada domácích rituálů obsahuje exkluzivní vonné tyčinky, domácí parfémy či vonné svíčky, které u vás doma vytvoří příjemnou relaxační atmosféru. Všechny vůně Rituals vznikají ve spolupráci s nejlepšími tvůrci parfémů z celého světa.

Rituály s kosmetikou, čaji a dalšími produkty značky Rituals vás postupně naučí správně relaxovat, dýchat nebo provádět reflexní masáže. To je užitečné pro uvolnění a otevření vaší mysli a detoxikaci celého organismu, který je v dnešní době tolik potřebný. Produkty Rituals pečují o vaše tělo, pleť i domov.

V případě zájmu o kosmetiku Rituals, navštivte webové stránky www.rituals.cz nebo některé z obchodních center, kde má značka své zastoupení. Jedná se o OC Letňany, Metropoli Zličín, Centrum Chodov, Nový Smíchov, Arkády Pankrác a Černý Most.

{phocagallery view=category|categoryid=1161|limitstart=0|limitcount=0}