Loading color scheme

Nová řada Somerset Meadow od Crabtree & Evelyn

Ze všech přírodních krás v Anglii byly po dlouhou dobu uctívány hlavně louky Somersetu, útočiště divoké krásy. Kolekce Somerset Meadow zachycuje vůni přírody ve svých nejpozoruhodnějších podobách; lehký závan bergamotu a rosný polibek ostružin, které jsou perfektně vyváženy hořkostí zeleného břečťanu a kapradin. Srdce z bílých květů, vodní lilie a zemité pelargónie vzkvétá jako vyhřívané ranním sluncem, zatímco krémové pižmo, mech a vrba přinášejí jemný smyslný nádech. Stáčí jen málo a vaše mysl se šťastně ztratí v půvabném kouzlu rozkvetlých luk.

Naprostou novinkou a součástí této kolekce je parfémovaný gel, který přináší snadné použití, dlouhotrvající vůni a příjemnou texturu.

Parfémovaný gel, 12 ml (490 Kč) – Vetřete trochu gelu na pulzující místa na těle a nechte se překvapit dlouhotrvající a osvěžující vůní Somerset Meadow.

Toaletní voda, 60 ml (840 Kč) – Osvěžující, nádherná letní květinová vůně s kapkou ovocného závanu.

Koupelový a sprchový gel, 200 ml (440 Kč) – S extrakty z vodní lilie a břečťanu tento bohatě čistící gel pleť exfoliuje, zanechá ji vyživenou a probudí všechny vaše smysly.

Tělové mléko, 250 ml (550 Kč) – Tělové mléko se svěží vůní rozkvetlé louky, které pleť hydratuje díky mandlovému oleji, shea butter a extraktům z vodní lilie a břečťanu.

Krém na ruce hand therapy, 100 g (450 Kč) – Ceněný krém na ruce s obsahem vitaminů, antioxidantů a makadamového oleje, který pleť skutečně vyživí, nyní navíc s novou vůní Somerset Meadow.

{phocagallery view=category|categoryid=1137|limitstart=0|limitcount=0}