Loading color scheme

Nová luxusní řada Lux Zuii: Make-upy plné květin a mořských řas pro nádherný liftingový efekt a dokonalé krytí nedostatků!

Zuii Lux bio Luminescent make-up
Rozjasňující make-up plný exotických ingrediencí pro intenzivní hydrataci pleti a viditelný liftingový efekt. Bio certifikovaný výrobek byl speciálně vyvinutý tak, aby vytvářel přirozenou bariéru mezi pokožkou a vnějším prostředím a pomáhal ji chránit před negativními vlivy způsobujícími předčasné stárnutí.

Nový luxusní make-up přináší inovované složení bohaté na antioxidanty a botanické výtažky, které pleť aktivně hydratují a přispívají k jejímu rozjasnění a viditelnému zlepšení textury i tónu.

Novinkou je především využití exotických ingrediencí – stěžejní roli zastává bambusová šťáva, která je nejen ve východních kulturách tradičně ceněna pro schopnost zpomalovat viditelné projevy stárnutí; o liftingový efekt se postará šťáva z jihoafrické rostliny Bulbine frutescens. Důležitou funkci plní i extrakt z řasy Pavlova Lutheri, jež má za úkol přispívat k ochraně pokožky před negativními vlivy okolního prostředí.

Vybírat můžete ze šesti odstínů v nádherných elegantních obalech maximálně usnadňujících každodenní použití. Dlouho vyvíjené složení plné výtažků z květin a dalších certifikovaných bio ingrediencí je vhodné také pro vegany!

Zuii Lux bio Flawless make-up
Bio certifikovaný krycí make-up plný vzácných ingrediencí byl speciálně vyvinutý tak, aby velmi efektivně maskoval nedostatky pleti a propůjčoval pokožce jednotný barevný tón. Unikátní složení pomáhá chránit pleť před negativními vlivy vnějšího prostředí a zároveň přirozeně oddaluje viditelné projevy stárnutí.

Role klíčové ingredience se zhostila šťáva z africké rostliny Bulbine frutescens, která je tradičně ceněna pro schopnost stimulovat tvorbu kolagenu a vypínat pokožku. Extrakt z řasy Pavlova Lutheri pomáhá chránit pleť před negativními vlivy okolního prostředí. Make-up je k dispozici v šesti různých odstínech v nádherných elegantních obalech maximálně usnadňujících každodenní použití. Složení plné certifikovaných bio ingrediencí je vhodné také pro vegany!

Zuii Lux bio transparentní sypký pudr
Inovativní formule se postará o anti-age péči a ochranu pleti, zatímco květinové složení účinně minimalizuje lesk pokožky!

Nádherně voňavý transparentní pudr ukrytý v balení s průhledným dnem plným květů růží obsahuje lehkou dlouhotrvající formuli, která kůži vyživuje a zároveň ji chrání. Unikátní výrobek je obohacen o přísady, jako je extrakt z řasy Pavlova Lutheri, jež pomáhá pokožku chránit před negativními vlivy okolního prostředí. Nechybí ani bambusová šťáva, olej ze semínek kamélie, květy růže damašské, jasmínu a heřmánku či šťáva z listů aloe vera. 

Díky jedinečnému složení pomáhá pudr kontrolovat tvorbu mazu, minimalizuje lesk pleti a zároveň ji efektivně hydratuje. Jeden neutrální barevný tón byl speciálně navržen tak, aby se přizpůsobil všem typům pokožky.

Zuii Lux bio rtěnka
Noste květy na rtech! Inovativní složení pro krásu a ochranu vašich rtů. Představte si bohatou krémovou texturu v nádherně sytých barvách, která bezchybně drží a kromě jiného vaše rty aktivně hydratuje a současně chrání.
Nová formule luxusních rtěnek Zuii Organic obsahuje zesílenou kombinaci vitaminů a rostlinných extraktů, jako je například šťáva z Bulbine frutescens – africké rostliny ceněné pro schopnost stimulovat tvorbu kolagenu a vypínat pokožku. Nechybí ani extrakt z řasy Pavlova Lutheri, účinné látky, která vaše rty ochrání před negativními vlivy okolního prostředí. Vybírat můžete ze 7 trendy odstínů vhodných také pro vegany!