Loading color scheme

Nová nabídka aromaterapeutických masáží OliOla: Je libo rituál Matamanoa, Kokosovou vlnu nebo Inlight hormonální masáž?

Masáž je stará metoda využívaná k uvolnění, rehabilitaci a regeneraci těla i ducha. Příjemné a léčivé hmaty masérky navozují pozitivní myšlenky a odplavují následky stresových situací – stres je, jak známo, příčinou mnoha vážných nemocí. Zároveň podporují prokrvení tkání a vylučování toxických látek, které v dnešním znečištěném prostředí přijímáme stravou i vzduchem. Masáž působí blahodárně na lidský organismus, dodává mu energii. Ideální je, když je masáž aplikována preventivně, místo řešení konkrétního problému je spíše uvolňující relaxací.

V OliOla Organic Beauty používají 100% bio kosmetiku Inlight, ve které se spojuje síla s účinností a energií té nejčistší přírody, a přírodní kosmetiku Pure Fiji, která získává ingredience do svých produktů z divoké přírody (přírodní suroviny nejsou hnojené, uměle zavlažované, rostou ve svém přirozeném ekosystému). Esenciální oleje jsou v bio kvalitě od značky Florihana. Kosmetika, se kterou masérka pracuje, obsahuje certifikované organické a Fair trade ingredience, je bez parabenů a petrochemie, netestovaná na zvířatech.

• Rituál Matamanoa
Fidžijská hloubková regenerační masáž celého těla horkými a studenými mořskými lasturami. Hydratace pokožky prvotřídními kokosovými oleji. Masáže horkými a studenými mořskými lasturami v sobě spojují léčebný účinek cíleného prohřívání a intuitivní energetické masáže. Důležitým prvkem celé terapie jsou nepřetržitě hřející mořské lastury a plynulý pohyb napodobující hru vln na mořském pobřeží. Po masáži si vypijete šálek čokolády s kokosovým mlékem.
Časová náročnost: 90 min.
Cena: 1 890 Kč

• Kokosová vlna
Celotělová relaxační masáž teplými kokosovými měšci. Celotělový zábal v másle a kokosové drti pomáhá zvyšovat celkovou tělesnou i duševní kondici. Pomáhá při regeneraci sil a pozitivně ovlivňuje psychický stav organismu. Uvolnění svalů, prohřátí a výživa pokožky dělají z tohoto rituálu jednu z nejvyhledávanějších masáží. Po masáži si vypijete šálek čokolády s kokosovým mlékem.
Časová náročnost: 60 min.
Cena: 1 590 Kč

• Inlight péče pro hormonální rovnováhu ženy
Jedinečná péče o chodidla a nohy pomáhá obnovit hydrataci pleti a očistit cévní systém, uvolní napětí a posílí uvědomění si sama sebe. Ideální pro všechny ženy v období hormonální nerovnováhy (nepravidelná menstruace, klimakterium apod.) Při ošetření se stimulují vybrané akupresurní body na chodidlech a nohou, pro posílení účinků se využívá litoterapie (léčba krystaly).
Časová náročnost: 60 min.
Cena: 1 590 Kč