Loading color scheme

Vlasový elixír Inlight: Přírodní péče pro neodolatelnou krásu, zdraví a lesk vašich vlasů.

Vlasový elixír Inlight sází na: Kopřivu – nejznámější rostlinu, která se odpradávna používá při problémech s padáním vlasů. Posiluje vlasy od kořínků a napomáhá obnovovat jejich zdraví a lesk. Rozmarýn – má výrazné prokrvující účinky, čímž stimuluje aktivitu vlasových cibulek a tím i rychlejší růst vlasů. Lopuch – další z bylinek, která nemůže chybět v žádné vlasové kúře. Podporuje růst vlasů, zamezuje nadměrnému padání i maštění. Jojobový olej – jeden z nejcennějších rostlinných olejů. Vlasy chrání před ztrátou hydratace, která je často zodpovědná za třepení a lámání vlasů.

Inlight-hairelixirbottle01

Intenzivní vlasová kúra a kondicionér v jednom viditelně obnovuje pevnost a lesk vlasů, regeneruje pokožku hlavy i vlasové vlákno, a to především díky obsahu arganového, avokádového a jojobového oleje a oleje z růže vinné. Extrakty z rozmarýnu, kopřivy, přesličky a lopuchu, které si výrobce připravuje ručně pomalým způsobem infuze, vlasy dokonale vyživují, omezují jejich „krepatění“ a usnadňují rozčesávání. Olej se hodí pro pravidelné použití i jako hloubková kúra jednou týdně.

Vlasový elixír Inlight má 4 způsoby použití: Regenerační efekt – naneste pár kapek oleje na vlhké vlasy před každým mytím. Vtírejte po celé délce i do vlasové pokožky a nechte působit 5 – 10 minut. Poté vlasy klasicky umyjte přírodním šamponem. Pro obnovu a výživu – naneste pár kapek elixíru na suché vlasy nejlépe 2 hodiny před mytím, nebo nechte účinkovat přes noc. Vtírejte po celé délce vlasů i do vlasové pokožky. Vymývejte přírodním šamponem bez kondicionéru. Pro tvarování účesu – aplikujte 2 kapky do vlhkých dlaní a lehce vetřete do vlasů. Dotvarujte účes dle potřeby a nesmývejte. Ochrana vlasů před chlórem a mořskou solí – vetřete elixír do vlasů, ještě než dorazíte na pláž. Olej ochrání vlasová vlákna před agresivním sluníčkem, chlorovanou či mořskou vodou. Po koupání smyjte přírodním šamponem, elixír lze použít v malém množství po umytí jako kondicionér.