Loading color scheme

Modern Glamour – trend letošního podzimu!

Kreativní tým připravující Essential Looks vytvořil z tohoto trendu tři samostatné styly, které všechny sdílejí ducha Modern Glamour. Steve Hogan, kreativní ředitel pro Schwarzkopf Professional Essential Looks, popisuje tyto různé směry. “Undone Glamour představuje úžasnou podobu současného, svobodomyslného vzhledu Glamour, je to trend inspirovaný ikonickou Bardotkou, vyjadřuje ležérní, současný, hravý styl, strukturu a pohyb nové generace. Metal Chic je odvážná verze glamour trendu – silná, působivá, výrazná a založená na kontrastech. Boho Curl je výzvou k novému druhu bohémského stylu vhodného pro nezávislé ženy milující intuitivní vzhled.”

Kolekce Essential Looks využila pulzující energii těchto tří globálních trendů a zkrotila jí tak, aby mohla působit v salonech po celém světě – v rámci kolekce Modern Glamour. Všechny použité střihy a barvy tvoří nedílnou součást jednoznačného směru trendu a jsou přizpůsobené do podoby výrazné série nepostradatelných stylů:

METAL CHIC
Módní balíček vycházející z tohoto trendu nabízí skutečně žhavý kovový styl s nepřehlédnutelnými akcenty plnými nápadného lesku. Luxusní látky a důmyslné odstíny lesklých stříbrných, zlatých, cínových a růžových barev dodávají tomuto výraznému třpytivému trendu punc originality. Je to styl plný kombinací nejrůznějších struktur a materiálů, včetně síťoviny, umělých kožešin a ozdobných detailů. Zakulacené ofiny podporují tvar střihu pomocí tlumených metalických tónů nabízejících dokonalý základ pro dramatické akcenty lesklé tmavomodré a bohaté čokoládové barvy. Použitá technika Shadow Light vytváří kontrastní zářivý a třpytivý finální vzhled pro skutečnou hloubku větších či menších grafických panelů barvy.

BOHO CURL
Ať žije bohémský styl! Bohatá paleta černé a ohnivě červené barvy vzdává hold rebelskému stylu Rock Chic prostřednictvím objemných vrstvených látek, zatímco sexy košilové šaty a smaragdově zelené sametové kalhotové kostým odkazují na inspiraci 70. lety. Ruční výšivky a detailní aplikace doprovází tento trend na každém kroku, zdůrazňují téma struktury a přináší jemné hippie vibrace pro moderní vintage styl. Vlasy se představují v podobě objemných účesů s velkými měkkými a vrstvenými kadeřemi vytvářejícími kulaté tvary. Technika Dappling používá hnědé a zlaté skupiny tónů pro vytvoření postupného stupňování a přirozeně se prolínajících barevných výsledků.

UNDONE GLAMOUR
Tuto sezónu na přehlídkových molech zcela jistě nechyběl jedinečný půvab ztělesněný aktuálním uvolněným stylem. Jednotící téma tohoto trendu rozhodně není násilné, spíše naopak, protože v podobě na míru šitých modelů, ozdobných detailů, kožešinových či kožených doplňků nebo struktur v černých barvách působí nenuceně a sebevědomě. Vysoké límce a zipy, luxusní struktury a spousta měkké kůže přidává vzhledu hravý šarm.

Střih vychází z bezstarostného přístupu založeného na kontrastních délkách a rozcuchaných strukturách. Technika Kiss Colour může být jemná i odvážná, pomocí řady prosluněných odstínů sahajících od nejsvětlejších blond po jemné jantarové a teplé karamelové tony obohacené o skutečně moderní nádech vytváří v délkách vlasů jedinečné kombinace.

{phocagallery view=category|categoryid=1684|limitstart=0|limitcount=0}