Loading color scheme

TIBET LADY CAPS PRO PEVNÉ ŽENSKÉ ZDRAVÍ

V případě ženského zdraví mluvíme především o urologických a gynekologických problémech. Vaginální mykóza a zánět močového měchýře však nejsou tím jediným, čemu se chce každá žena vyvarovat. Pořádně potrápit dokáží i trávicí obtíže, vysoký krevní tlak nebo problémy se spánkem. Náš imunitní systém, pokud správně funguje, si dokáže s většinou těchto obtíží poradit, k naší smůle je však vlivem stresu, špatného životního stylu či ročního období oslaben. Posilování imunity začíná v první řadě u změny každodenních návyků – zařazení zdravého jídla a dostatku pohybu – podpořit ho ale můžete také doplňováním vitamínů a minerálů, jež vašemu tělu možná chybí.

Přírodní doplněk stravy Tibet Lady Caps od Himalyo se pyšní složením, jež bylo navrženo speciálně pro ženy. S vědomím jejich specifických potřeb byl obohacen o jedinečnou kombinaci rostlinných extraktů z těch nejkvalitnějších odrůd brusinky a rakytníku. Zatímco kanadská brusinka je doporučována při opakovaných infekcích močového traktu a zánětech močové trubice, tibetský rakytník, původní odrůda rakytníku využívaná po tisíce let v ajurvédské a tibetské medicíně, podporuje imunitu, zdravý spánek a zvládání stresových situací.

Pro správné fungování organismu bylo navíc složení doplněno o unikátní probiotický komplex s laktobacily. Laktobacily jsou bakterie mléčného kvašení, které osidlují zažívací trakt. Zajišťují optimální chod střevní mikroflóry, jež chrání tělo před různými nemocemi a zároveň tvoří část slizniční flóry ve fertilním věku. Směs laktobacilů, nazývaná také jako Döderleinův laktobacil, vytváří kyselé prostředí fermentací glykogenu z rozpadajících se epitelií na kyselinu mléčnou.

Zajišťuje tak nízké pH, jež chrání sliznici před osídlením jinými organismy. Laktobacily mimo jiné produkují H2O2 – peroxid vodíku, jímž inhibují jiné bakterie. Kapsle Tibet Lady se tak stávají vynikajícím přírodním prostředkem pro podporu přirozené obranyschopnosti a udržení vaginální rovnováhy, ale i antioxidantem s pozitivním vlivem na celkový stav organismu.