Loading color scheme

Levi’s® x GANNI vás zvou společně s Emmou Chamberlain do zahrady své nové kampaně Grow Up, která si hraje nejen se zeleninou.


Znovunalezená láska k zahradničení – Levi’s® x GANNI jsou s končícím létem 2022 zpátky s kolekcí inspirovanou Matkou Přírodou. Je vyrobena z minimálně 55 % certifikované organické bavlny a barvena přírodními zdroji z rostlinných a minerálních látek. Při výrobě kolekce byly také použity technologie šetřící vodu. Vzniklo tak 8 jednoduchých modelů v tlumených barvách, ve kterých se budete cítit dobře kdekoliv na světě. Kolekce je nejen zodpovědná k životnímu prostředí, ale je také inkluzivní – nabízí rozšířenou škálu velikostí. Vše skrze jedinečnou optiku, která je vlastní každé spolupráci mezi Levi’s® a GANNI.

Levi’s® x GANNI “Grow Up” kampaň obsadila Emmu Chamberlain do hlavní role spolu s dalšími výraznými tvářemi, které společně dovádí v zeleninové zahradě. Celá série se viditelně raduje z lásky k přírodě a z euforie, kterou s sebou zahradničení přináší.

“GANNI a Levi’s jsou tak přirozenými partner, kteří sdílí optimismus, chuť bořit zajeté pořádky, jasnou srozumitelnost své práce, která prostupuje všemi designy, a především důraz na udržitelnost. To vše zosobňuje i naše poslední spolupráce, která má za cíl šířit dobrou náladu. Naše snadno nositelné klasické modely jsou přesně tak cool, jako jsou pohodlné. “
— Karyn Hillman, Levi’s® Chief Product Officer

“Nemůžu uvěřit, že jde už o třetí spolupráci s Levi’s, což jen dokazuje, jak je společná práce zábavná! Jsme v souznění, co se týče našich představ a vizí už od prvního setkání, a společně dál rosteme a učíme se od sebe navzájem s každou další společnou kolekcí. Ta poslední je perfektním mixem obou značek, kde zbylo místo i na dávku humoru.”
— Ditte Reffstrup, GANNI, Creative Director

Levi’s® x GANNI kolekce se představila na kodaňském Fashion Weeku 11. srpna 2022. K dostání bude od 18. srpna 2022 na stránkách www.ganni.com s dodáním do České republiky.


O značce Levi’s®
Značka Levi’s® vystihuje klasický americký styl s typickou nenuceností. Od svého založení v roce 1873 jsou Levi’s džíny jedním z nejvíce charakteristických kusů oděvu na celém světě, která vychází ze zkušenosti a věrnosti celých generací. Do dnešních dní se portfolio značky Levi’s® neustále rozrůstá, díky neúnavné touze objevovat nové inovace a být vůdčí silou v módním průmyslu. Naše přední škála oblečení z džínoviny a doplňků je k mání ve více než 110 zemí světa, která umožňuje obrovskému množství lidí vyjádřit svůj osobní styl skrze naše oblečení. pro více informací o značce Levi’s®, produktech a obchodech prosím navštivte stránku www.levi.com

O značce GANNI
GANNI vede manželský pár Ditte Reffstrup a Nicolaj Reffstrup se sídlem v Kodani. Značka klade velký důraz na pocit sebevědomí a zdůraznění osobnosti těch, kteří ji nosí. Její základny najdete v Kodani, Londýně, Paříži, New Yorku a Šanghaji a vice než 600 distributory po celém světě. Eshop www.GANNI.com doručuje do 35 zemí včetně Austrálie, Kanady a Jižní Koreji.
V roce 2020 GANNI zveřejnil Responsibility Game Plan, který obsahuje 44 cílů s ohledem na lidské zdroje, planetu, produkty a zisk s tím, že je chce všechny naplnit do roku 2023. Cílem má být holistický přistup k zodpovědnosti a každý rok GANN sdílí report o dosažených závazcích. Celkem 50 % jejich produkce pochází z recyklovaných nebo organických materiálů. GANNI ale usiluje o to, aby toto splňovalo 100 % jejich značky.