Loading color scheme

Ty nejlepší vánoční dárky pro ni od značky Wittchen

Vybírat dárky pro stylové ženy v okolí můžete například z následujících tipů:

Černá dámská kabelka z kolekce Elegance
Kabelka je zdobená reliéfním monogramem s logem Wittchen. Její tvar a velikost lze měnit, stačí zapnout nebo odepnout řemínek uvnitř kabelky. Vnitřek má podšívku a kapsy různých velikostí. Příslušenství je k dispozici ve 2 odstínech černém a hnědém.

Hnědá dámská kabelka z kolekce Elegance
Je perfektní do práce i na víkend. Poskytuje nekonečné možnosti párování s oblečením, a přitom zůstává nadčasově elegantní.

Barevný šátek
Krásný šátek je ručně vyroben z nejkvalitnějších tkanin, tedy z hedvábí, bavlny, vlny a kašmíru. Má značku nejvyšší kvality King Silk. Získá srdce všech žen, kterým se libí nadčasová elegance.

Velká dámská peněženka z kolekce Italy
Ručně vyrobená peněženka z měkké telecí kůže je pečlivě zpracovaná a dokonale dokončena. Celkem obsahuje 11 kapes. Nejen skvěle vypadá, ale je též mimořádně funkční. 

Dámské rukavice vyrobené z nejkvalitnější ovčí kůže
Rukavice jsou opatřené s elastickým materiálem a opravdu účinně chrání ruce před chladem. Tyto rukavice, dokončené centrálním stehem, jsou elegantní a sofistikované. Ideálně se hodí ke klasickému stylu.

Červená kosmetická taška z kolekce Italy
Malá kosmetická taška oblého tvaru je ručně vyrobená z nejkvalitnější kůže se zrnitou strukturou. Výrobek je pečlivě upravený a dokonale dokončený. Udrží všechny nezbytné toaletní potřeby. Dostupná ve třech barvách: černé, červené a hnědé.

Zelená toaletní taška z kolekce Italy
Kožená kosmetická taška je doplněk, který nikdy nevyjde z módy. Velmi pečlivě a krásně ručně vyrobená z pružné telecí kůže. Má prostor pro mobilní telefon a zadní kapsu na zip.

Ve značce Wittchen se prolíná léty prověřená řemeslná zručnost a cit pro trendy a módu, která neomrzí.