Loading color scheme

Zimní vybavení a funkční prádlo Mill pod vánočním stromkem ocení všichni sportovci

Mill nabízí extrémně kvalitní oblečení pro zimní sporty a outdoor, ve kterém vás nezaskočí žádná změna počasí. Veškeré bundy a kalhoty jsou vyrobené z Gelanotsu XP – laminované membrány, která dokonale odvádí vlhkost z vnitřní strany a zároveň je naprosto spolehlivá při dešti, sněžení i zimě. Nevpustí totiž k tělu vlhkost ani mráz. A o oblečení z Gelanotsu XP se říká, že jakmile ho jednou zkusíte, už není cesty zpět. Jediná nevýhoda je, že oblečení od Millu je téměř nezničitelné a příští rok budete tedy muset vymyslet jiné dárky než zimní vybavení.:-)

Zkuste svému muži darovat třeba bundu Expedition, kterou si jinak v Millu kupují především extrémní sportovci a freerideři, kteří požadují kvalitní a odolné materiály. Určitě ho potěší nenáročný design (známe muže, že?) a doživotní servis (Mill ho poskytuje na veškeré bundy a kalhoty).

Konec nastydlých ledvin a promrzlých zadnic vašeho puberťáka vyřeší kalhoty Track (dívkám možná spíše Season), ve kterých se prostě nestane, že by jim při dlouhém sezení hrozilo jakékoliv riziko zimy nebo provlhnutí. Opět to zaručuje materiál Gelanots XP.

Funkční prádlo nesmí chybět snad pod žádným vánočním stromečkem. Obzvláště muži si na něm totiž zakládají. Hodí se nejen na zimu, ale na jakoukoliv sportovní aktivitu. Odvádí od těla vlhkost (pot) a udržuje tělesnou teplotu (v zimě hřeje, v létě chladí). To ale funguje jedině, pokud zvolíte funkční prádlo ze správného materiálu. Zaručeně suché bude prádlo, pokud zvolíte polypropylen. Ten navíc propouští i pachy a nestane se Vám tak, že bude zapáchat po prvním nošení. Jen to kvalitní opět najdete u značky Mill.

{phocagallery view=category|categoryid=810|limitstart=0|limitcount=0}