Loading color scheme

Nepodceňte výběr diáře, může vás i reprezentovat

Diář není jen nutnost na zapisování povinností, je to něco, co s sebou nosíme prakticky každý den, a proto není radno jeho výběr podcenit. Aby diář vydržel sloužit po celý rok, vyplatí se poohlédnout se po některé z renomovaných značek, které na kvalitě rozhodně nešetří.

Design diáře je ale stejně důležitý, jako jeho kvalita. Vzpomeňte si, kolikrát vytáhnete svůj diář třeba na schůzce. I taková drobnost vás může reprezentovat. V kvalitě a designu je síla notesů značky Paperblanks. Na jejich deskách často najdete kresby a obrazy známých umělců, jsou to tedy taková malá umělecká díla sama o sobě. Týdenní horizontální diář GROLIER je vyroben ručně. Desky jsou zdobeny ornamenty inspirovanými kresbami Jeana Groliera, jednoho z největších sběratelů knih na světě. Týdenní diář CATS & BUTTERFLIES vedle jiných zápisníků vyniká metalickým obrazem sanfranciské malířky Laurel Burch, znázorňující modré kočky mezi poletujícími motýlky.

Řada organizérů Filofax Holborn je zpracována z extra jemné bizoní kůže a potěší jak ženy, tak muže. Diáře jsou vybaveny kroužkovou mechanikou a množstvím vnitřních kapsiček na vizitky, kreditní karty a další drobnosti. Řada Holborn nabízí kromě organizérů také konferenční desky a portfolia. Organizéry můžete pořídit od 1 990 Kč a navíc k nim dostanete zdarma kuličkové pero FranklinCovey od značky Cross.

Každý už určitě slyšel o legendárních diářích Moleskine, které si oblíbili světoví umělci, spisovatelé a další osobnosti. Jména jako Hemingway, Picasso nebo van Gogh mluví za vše. Moleskine si už více než 120 let potrpí na kvalitu a jednoduchý design a na penShopu najdete jejich kompletní nabídku včetně nejnovějších kolekcí. Kromě klasických černých jsou už k dostání také barevné varianty, jako třeba tento limitovaný Moleskine 2014 Malý princ. Modré desky denního diáře zdobí postava Malého prince, je vybaven textilní záložkou, kapsičkou a páskou na uzavírání. Na penShopu ho pořídíte za 489 Kč.

Konzervativnější povahy potěší klasické jednobarevné notesy, které jsou k dispozici v různých velikostech. Když už jsme u těch Moleskinů, penShop má v nabídce ještě jeden speciální diář. Tedy přesněji diáře. Výrobce se rozhodl netradičně rozdělit rok do dvanácti dílčích notesů po jednotlivých měsících. Každý z nich má jinou barvu a vy si je můžete polepit jmény měsíců podle vlastní fantazie. Ideálně se hodí pro aktivní a zaneprázdněné lidi, kteří potřebují hodně místa na své zápisky, ale klasický notes je pro ně příliš těžký. Diář 2014 VOLANT koupíte na penShopu za 999 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1273|limitstart=0|limitcount=0}